• Haberler
  • Genel
  • Destek programlarını Bakan Yılmaz açıklayacak

Destek programlarını Bakan Yılmaz açıklayacak

Zafer Kalkınma Ajansı 12 Kasım 2012 Pazartesi günü Afyonkarahisar'da yapacağı törenle 'Sosyal Kalkınma' ve 'Sosyal Altyapı' mali destek programlarını ilan edecek. Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz'ın katılımlarıyla Korel Otel'de düzenlenecek olan toplantıda iki yeni mali destek programının detayları ilk kez TR33 Bölgesi'nden paydaşlar ve kamuoyu ile paylaşılacak TR33 Bölgesi'nin sürdürülebilir ve dengeli sosyal kalkınması ile [&hellip]

Destek programlarını Bakan Yılmaz açıklayacak

Zafer Kalkınma Ajansı 12 Kasım 2012 Pazartesi günü Afyonkarahisar’da yapacağı törenle “Sosyal Kalkınma” ve “Sosyal Altyapı” mali destek programlarını ilan edecek. Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz’ın katılımlarıyla Korel Otel’de düzenlenecek olan toplantıda iki yeni mali destek programının detayları ilk kez TR33 Bölgesi’nden paydaşlar ve kamuoyu ile paylaşılacak

TR33 Bölgesi’nin sürdürülebilir ve dengeli sosyal kalkınması ile toplumsal gelişimine katkı sağlaması amaçlanan iki yeni mali destek programına başvuru süresi 26 Kasım 2011 Pazartesi günü başlayacak.
PROJE BAŞINA EN DÜŞÜK 25 BİN
“Sosyal Kalkınma” mali destek programı kapsamında uygulanacak projeler ile, TR33 Bölgesinde, sosyal yaşam olanaklarının geliştirilmesi; dezavantajlı grupların hizmetlere erişiminin sağlanması; beşeri ve sosyal sermayenin gelişimine katkı sağlanması ve kırsalda yaşam kalitesinin artması hedefleniyor. Toplamda 9 milyon 800 bin TL bütçesi olan Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında proje başına 25 bin TL ile 200 binTL arasında hibe desteği sağlanacak.
7.5 MİLYON LİRALIK BÜTÇE
“Sosyal Altyapı” mali destek programının ise sosyal konularda yapılacak küçük ölçekli altyapı projelerin desteklenmesi amaçlanıyor. 7 milyon 500 bin TL bütçeye sahip olan Sosyal Altyapı Mali Destek Programı kapsamında ise proje başına 100 bin TL ile 500 bin TL arasında hibe desteği verilecek.
SON TARİH 25 OCAK
Programa TR33 Bölgesi’nde yer alan kamu kurumları, meslek kuruluşları sivil toplum kuruluşları, OSB ve KSS ile üniversiteler gibi kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar başvuru yapabilecek. Her iki programa da 25 Ocak 2013 Cuma günü saat 17.00’a kadar başvuru yapılabilecek.
DİĞER İLLERDE DE
ANLATILACAK
Zafer Kalkınma Ajansı mali destek programlarını 12 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek açılış toplantısının ardından Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinde merkez ve ilçelerde düzenleyeceği bilgilendirme toplantıları ile bölge paydaşlarına anlatacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme