Destek Hizmetleri tasarruf etti – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 11’inci birleşimi, İGM Başkanı Salih Sel’in idaresinde gerçekleştirildi. Toplantıda komisyonlardan gelen raporlar oybirliğiyle kabul edildi. Toplantının 12’nci birleşiminin 14 Kasım Pazartesi gerçekleştirileceği belirtildi.RECEP OYUR VE EKİBİNE TEŞEKKÜRİl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün tasarrufa gittiğini belirterek, “Taşıt bakım, onarım işçilik için geçen yıl [&hellip]

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 11’inci birleşimi, İGM Başkanı Salih Sel’in idaresinde gerçekleştirildi. Toplantıda komisyonlardan gelen raporlar oybirliğiyle kabul edildi. Toplantının 12’nci birleşiminin 14 Kasım Pazartesi gerçekleştirileceği belirtildi.
RECEP OYUR VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün tasarrufa gittiğini belirterek, “Taşıt bakım, onarım işçilik için geçen yıl 404 bin lira harcanmış, bu yıl ise 112 bin lira harcanmış. Yedek parça için geçen yıl 845 bin lira harcanırken, bu yıl 608 bin lira ödenmiş. Taşıt yedek parça, lastik işçilik için ödenen para ise 786 bin liradan 156 bin liraya düşmüş. Emeği geçen Genel Sekreterimiz ve Genel Sekreter Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme