• Haberler
  • Spor
  • 'Destek bulursak finaller Afyon'un' – Kocatepe Gazetesi

'Destek bulursak finaller Afyon'un' – Kocatepe Gazetesi

TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Afyonkarahisar TÜFAD Şubesi'ni ziyaret etti. Afyonkarahisar TÜFAD Şube Başkanı Mustafa Keser, Yönetim Kurulu Üyeleri ve teknik adamların bulunduğu ziyarette konu elbette spordu. Afyonkarahisar'da yapılacak olan turnuva ile ilgili bir dizi ziyaretlerde bulanacak olan Genel Başkan Dilber, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı da ziyaret etti.'DESTEK GELİRSE FİNALLERİ [&hellip]

TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Afyonkarahisar TÜFAD Şubesi’ni ziyaret etti. Afyonkarahisar TÜFAD Şube Başkanı Mustafa Keser, Yönetim Kurulu Üyeleri ve teknik adamların bulunduğu ziyarette konu elbette spordu. Afyonkarahisar’da yapılacak olan turnuva ile ilgili bir dizi ziyaretlerde bulanacak olan Genel Başkan Dilber, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı da ziyaret etti.
“DESTEK GELİRSE FİNALLERİ AFYON’DA YAPACAĞIZ”
Afyonkarahisar’da yapılması planlanan 2004 doğumlu çocukların yer aldığı “Türkiye’nin Yıldızları Futbol Şenliği” hakkında açıklama yapan Başkan Dilber, “2004 doğumlu çocuklarımız var. Konya’da onların seçmelerini yaptık. Zafer Haftası dolayısıyla da o seçmelerin devamını olan seçtiğimiz çocukları Afyonkarahisar’a davet edip burada Afyon’dan da bir karma yaparak kendi aralarında final yapmak, etkinliklere katmak istiyoruz. Futbola olan hizmeti böyle sürdürmek istiyoruz. Afyon Şubemizle birlikte bunu yapmak istiyoruz. Eğer olumlu şartlar burada meydana gelirse Vali ve Belediye Başkanımız’la konuşacağız, bu şartlar uygun bir şekilde meydana gelirse burada yapacağız. Yoksa başka yer arayacağız. Seçtiğimiz 35 kadar çocuğumuz var. Afyon müsait, Afyon Şubemiz buna talip sağolsunlar, Belediyemiz ve Valiliğimiz buna destek verirse bunu bu şekilde yapmak istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme