Destek alan 41 tiyatrodan biri Afyon'da

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın tiyatroların yaşamasını ve topluma ulaşmasını sağlamak amacıyla verdiği desteklerden Afyonkarahisar'da bir tiyatro yararlanıyor. Seyhun Sertan, 2016 yılında 'Derya Gülü', 2017'de '50 Metre Yüksekten İçi Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak' isimli projelerle Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen desteklerden yararlanmaya hak kazandı.AFYONKARAHİSAR İÇİN SEVİNDİRİCİSeyhun Sertan, verilen destek hakkında bilgi vererek, 'Geçtiğimiz sezon [&hellip]

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tiyatroların yaşamasını ve topluma ulaşmasını sağlamak amacıyla verdiği desteklerden Afyonkarahisar’da bir tiyatro yararlanıyor. Seyhun Sertan, 2016 yılında “Derya Gülü”, 2017’de “50 Metre Yüksekten İçi Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak” isimli projelerle Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen desteklerden yararlanmaya hak kazandı.
AFYONKARAHİSAR İÇİN SEVİNDİRİCİ
Seyhun Sertan, verilen destek hakkında bilgi vererek, “Geçtiğimiz sezon Kültür ve Turizm Bakanlığından aldığımız ödenekle ilk defa nefes alıp oyunların ihtiyaçlarını karşılayabildik. Oyunlarımızı Karahisar Gençlik Merkezi ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliği ile Afyonkarahisar halkına ulaştırma şansı yakalıyoruz. Bu yıl da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destek alacağımız açıklandı. Bu, Afyonkarahisar için sevindiricidir” dedi.
3 YILDA 5300 SEYİRCİ
Sertan, Afyonkarahisar’daki kültürel etkinlikleri Renkli İmgeler Saati Uygulama Sahnesi Derneği ile birlikte sürdürdüğünü kaydederek şöyle konuştu:
“3 sene önce Alimoğlu Kültür Sanat Merkezi’nde topluluk olarak yola çıkan ve geçtiğimiz sene dernekleşerek bir sivil toplum kuruluşu olarak yoluna devam eden Risus Sanat; 3 sezonda 2 dram ve 3 komedi türünde olmak üzere 5 yetişkin oyunu sahnelemeyi başardı.  Sanat yönetmenliğimde sahnelediği 5 oyunla 28 temsil gerçekleştiren ve 5 bin 300 izleyiciye ulaşan Risus Sanat, sivil bir kuruluş olarak bu anlamda Afyonkarahisar’da bir rekor kırdı.”>> Burak AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme