Desteğimi çekerim – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor’un Onursal Başkanı Salim Pancar, taraftarların bu şekilde kulübe zarar vermesi devam ederse takımdan desteğini çekeceğini açıkladı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Afyonkarahisarspor’a toplam 6 Bin TL kulüp yöneticisi Musa Sert’e de 10 Bin TL ve 35 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Taraftarlar nedeniyle kulübe kesilen bu para cezası Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar’ın tepkisine [&hellip]

Desteğimi çekerim

Afyonkarahisarspor’un Onursal Başkanı Salim Pancar, taraftarların bu şekilde kulübe zarar vermesi devam ederse takımdan desteğini çekeceğini açıkladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Afyonkarahisarspor’a toplam 6 Bin TL kulüp yöneticisi Musa Sert’e de 10 Bin TL ve 35 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Taraftarlar nedeniyle kulübe kesilen bu para cezası Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar’ın tepkisine neden oldu. Dün bir açıklama yaparak bazı kendini bilmez kişilerin Afyonkarahisarspor’a büyük zarar verdiğini söyledi. Onursal Başkan Salim Pancar, yaptığı açıklamayla adeta ateş püskürdü. Kulübün refahı için çalıştıklarını söyleyen Pancar, “Biz bu kulübü düzlüğe çıkartabilmek için büyük çaba harcarken, kötü niyetli bazı kişilerin verdiği zararlar sabrımızı taşırıyor. Bu kişileri aramızda barındırmamamız gerekir.
Maçlara bedava girebilmek için her yolu deneyen ve tribünlerdeki centilmenlik dışı hareketleri nedeniyle kulübe büyük zararlar veriyorlar. Bu insanlar kendini bilmez kişilerdir. Böyle insanların spor tesislerinden uzak tutulmaları gerekiyor. Biz kulüp olarak önlemlerimizi alacağız. Ancak güvenlik görevlileri ve gerçek taraftarların da kötü niyetli kişilere engel olmaları gerekiyor. Kulübün kapanması isteniyorsa bırakalım kapansın. Onca sorun arasında bir de taraftarlar cezaları ile uğraşacak durumda değiliz” dedi.

Bakmadan Geçme