'Derya Gülü' sahnelenecek – Kocatepe Gazetesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleri ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile sahnelenen oyunun dekor tasarımı ve uygulaması Mustafa Yüzükoca, fragman ve video çekimleri Hasan Akkaya, fotoğraf çekimleri ve afiş tasarımı ise Eray Yılmaz tarafından yapıldı. Bugünden itibaren Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenmeye başlayacak olan Derya Gülü, 24 Mayıs 2017 tarihine [&hellip]

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleri ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile sahnelenen oyunun dekor tasarımı ve uygulaması Mustafa Yüzükoca, fragman ve video çekimleri Hasan Akkaya, fotoğraf çekimleri ve afiş tasarımı ise Eray Yılmaz tarafından yapıldı. Bugünden itibaren Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenmeye başlayacak olan Derya Gülü, 24 Mayıs 2017 tarihine kadar 17 gün boyunca her akşam saat 19:30’da sahnede olacak.
İzlemek isteyen tiyatroseverlerin salonda mağduriyet yaşamaması için afiş ve broşürlerde belirtilen davetiye temin noktalarından davetiyelerini almaları gerekiyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca destekli proje sahibi Yönetmen Seyhun Sertan, “Bu sene 27 yıldır toplanamayan Milli Kültür Şurası toplandı. Kültür ve sanatın her dalına ilişkin çok önemli konular istişare edildi ve bir sonuç raporu hazırlandı. Bakanlık davetlisi olarak ben de yakından takip ettim. Önümüzdeki süreçte bu Şura’nın meyvelerini vereceğine inanıyorum. Afyonkarahisar gibi imkanları kısıtlı ve tiyatro kültürünün yeterince yerleşememiş ve yaygınlaşamamış olduğu bir ilimize Bakanlık desteği almak büyük sevinç. Afyonumuzda bu konuda ilk ve tek olmak ise benim için ayrıca gurur verici. Sanat sezonu 30 Haziran’a kadar sürmesine rağmen 25’inden sonra mübarek Ramazan ayına girmemiz sebebiyle takvimimizi 24 Mayıs’a kadar planladık. Yine de uygun görülmesi durumunda turne planlamayı umut ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme