Dervişoğlu: Vebal Dolu Yolları Aydınlık Olsun

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Afyonkarahisar'daki Değerlendirme Kampı'nın kapanış konuşmasında partisinden ayrılacağı iddia edilen siyasetçilere 'vebal' hatırlatması yaptı. Dervişoğlu, 'Yeni bir Türk Mucizesi doğmalıdır' dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin NG Afyon Otel’de düzenlenen Değerlendirme Kampı’nın kapanış konuşmasını yaptı. Dervişoğlu, “Bir yüzükle çıktıkları yolda yüzüklerin efendisine dönüşen bir adam ve onun etrafında kümelenmiş oligarşik yapılar vardır. Tek adamın da olgarşik yapıların da dertleri ve birbirileri içindeki mücadeleleri ne Türk Devleti ne de Türk Milletinin çıkarları içindir. Mücadeleleri kirli çamaşırlarını birbirilerinden saklamak içindir. Körler ve sağırlar birbirini ağırlamaktadır. Milletine körlermiş ve sağırlaşmış ancak ve ancak müstemleke idaresi olarak tanımlanabilir. Bu aymaz siyasetçilerin iktidar koltuğunda kaldığı her bir gün milletin acısına, çilesine, ıstırabına yeni yeni acıları da birbirine ekleyecektir” dedi.

“DÜNÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ”

İYİ Parti’nin kolay kurulmadığını, zorluklara göğüs gerdiklerini kaydeden Dervişoğlu, “Biz partimizi sokaklarda bulmadık, geldiğimiz yeri unutmadık. Milletimizden aldığımız talimatla milletimize hizmet amacıyla partimizi kurduk. Ne unutacağız, ne susacağız; ne susacağız ne yılacağız; ne yılacak ne de yarım bırakacağız. Çünkü İYİ Parti unutanların değil, hatırlamanın ve hatırlayanların partisidir. Türk Milleti ve Türk Vatanı’ndan başka kendinde hiçbir şeyin hatırı olmayanların partisidir. İYİ Parti’yi iktidara taşıyana kadar durmadan çalışacağız, yorulmadan mücadele edeceğiz. Dünümüzü unutmayacağız, yarınların peşinde koşmaktan vazgeçmeyeceğiz. Dalından kopmuş yaprak misali savrulmayacağız. Rüzgar ekenlere fırtına biçeceğiz. Allah’a inanacak ve bu büyük millete güveneceğiz” şeklinde konuştu.

“YENİ BİR TÜRK MUCİZESİ DOĞMALIDIR”

Dervişoğlu, konuşmasında şu vurguları yaptı:

“Kıymeti kendinden menkul olanlara, akıtılacak alın terinin değil önüne konulacak makamların peşinde koşanlara koltukların, şatoların, konakların, köşklerin ve sarayların vebal yüklü yolları açık ve aydınlık olsun. Ekmeğimizi küçülten, haklarımıza ve haysiyetimize saldıran, devletimize ve milletimize aidiyetimizi sarsan bu derin ve organize kötülüğe karşı iyiliğin bayrağını yükseltmek için bugün yeniden ‘Vira Bismillah’ diyoruz. Hedefimiz Cumhuriyet’i kuran irade ve felsefenin devlet yönetme iddiasını hayalden gerçeğe dönüştürmektir. Yeni bir Türk Mucizesi doğmalıdır. Doğacaktır! Belki yarın, belki yarından da yakın.”

Haber

Haber

Bakmadan Geçme