Dertleri not aldı, derman olacak

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar esnafının sorunlarını dinledi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, memleketi Afyonkarahisar’da çalışmalarını sürdürüyor. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Uzunçarşı, Saraçlar Çarşısı ve Bankalar Caddesi’ndeki tüm esnaf ile tek tek görüşerek, sıkıntılarını sorunlarını dinledi. Esnafın derdini sıkıntılarını dinleyen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, esnaf ile omuz omuza [&hellip]

Dertleri not aldı, derman olacak

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar esnafının sorunlarını dinledi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, memleketi Afyonkarahisar’da çalışmalarını sürdürüyor. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Uzunçarşı, Saraçlar Çarşısı ve Bankalar Caddesi’ndeki tüm esnaf ile tek tek görüşerek, sıkıntılarını sorunlarını dinledi. Esnafın derdini sıkıntılarını dinleyen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, esnaf ile omuz omuza mücadele ederek Afyon’u ve Türkiye’yi demokratik yaşam alanı haline getireceklerini ifade etti.
Uysal’ı Uzun Çarşı esnafını ziyaretleri sırasında kalabalık bir esnaf grubu takip ederken, Saraçlar ve Bankalar Caddesi’ndeki esnaflar Uysal’ı kapıda karşıladı.
Uzun Çarşı, Saraçlar Çarşısı ve Bankalar Caddesi’ndeki esnaf ziyaretinin ardından hız kesmeden Tuz Pazarı ve Berberler Çarşısı’ndaki esnafı ve halkı ziyaret eden Uysal, genciyle yaşlısıyla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.
Karşılarında Gültekin Uysal’ı gören vatandaşlar ise kendisine sarılarak destek vereceklerini söylerken, “Sen Bizim evladımızsın. Biz sana, sen de bize sahip çıkmalısın” dediler.
Uysal, memleketini pilot bölge olarak belirlediği proje kapsamında ev hanımlarına evlerinde istihdam edilebileceği bir projeyi açıkladı. Proje kapsamında, Demokrat Parti yerel Kalkınma Eğitim planı ile ev kadınları evde para kazanmaları ve bu kapsamda sigorta primleri yatırılarak emekli olmaları sağlanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme