• Haberler
  • Genel
  • Derneklerden proje bekleniyor – Kocatepe Gazetesi

Derneklerden proje bekleniyor – Kocatepe Gazetesi

İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök, derneklerden çalışma ve proje beklediklerini söyledi İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök, derneklerin proje üretmesini istediklerini kaydetti. Gök, 'İlimizde 1220 dernek var. Alanlarına göre faaliyetlerde bulunuyorlar. Sivil toplum ordusu hem gündemimizde, hem de çalışmalarda ağırlığını hissettiriyor. Bunu yaparken hükümetimiz ve devletimiz desteklemekte. 2010 yılında İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığımız, belirli konularda [&hellip]

Derneklerden proje bekleniyor

İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök, derneklerden çalışma ve proje beklediklerini söyledi

İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök, derneklerin proje üretmesini istediklerini kaydetti. Gök, “İlimizde 1220 dernek var. Alanlarına göre faaliyetlerde bulunuyorlar. Sivil toplum ordusu hem gündemimizde, hem de çalışmalarda ağırlığını hissettiriyor. Bunu yaparken hükümetimiz ve devletimiz desteklemekte. 2010 yılında İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığımız, belirli konularda proje üreten derneklere destek veriyor” dedi.
DERNEK KURMAK YETMİYOR
Dernek kuranların topluma değer katmaları için de çaba sarf etmeleri gerektiğine dikkat çeken Gök, “Artık dernek kurmak yetmiyor. Dolu dolu çalışmalar yapılması isteniyor. Dünyaya entegre bir şekilde hizmet istiyoruz. Bütün derneklerimizden gayret bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme