• Haberler
  • Gündem
  • 'Dernek hem tanıtıma hem turizmin gelişmesine katkı sağlıyor'

'Dernek hem tanıtıma hem turizmin gelişmesine katkı sağlıyor'

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Darıca İstanbul'da faaliyet gösteren Afyonkarahisarlıların kurduğu derneklerin Başkanı ve Federasyon Başkanı ile İl Kültür ve TurizmMüdür Vekili Mehmet Tanır başkanlığında toplantı düzenlendi.'SİZLER BİZLERİN UÇ BEYLERİSİNİZ'Toplantıda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, 'Sizler gurbetteki hemşerilerimizin ihtiyaçlarını gideriyorsunuz, onları düzenlediğiniz gün ve gecelerde bir araya getiriyorsunuz. Bu [&hellip]

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Darıca İstanbul’da faaliyet gösteren Afyonkarahisarlıların kurduğu derneklerin Başkanı ve Federasyon Başkanı ile İl Kültür ve TurizmMüdür Vekili Mehmet Tanır başkanlığında toplantı düzenlendi.
“SİZLER BİZLERİN UÇ BEYLERİSİNİZ”
Toplantıda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, “Sizler gurbetteki hemşerilerimizin ihtiyaçlarını gideriyorsunuz, onları düzenlediğiniz gün ve gecelerde bir araya getiriyorsunuz. Bu toplantımızla sizlerle tanış olmak sorunları değerlendirmek, Afyonkarahisar’ın kültürünün yaşatılması turizmin geliştirilmesi ve tanıtılması adına birlikte hareket etmek için toplandık. Sizler bizlerin uç beyleri gibi Afyonkarahisar’ın gören gözü ve tutan ellerisiniz. Her daim yanınızdayız sizinde bizlerle birlikte hareket etmenizi arzuluyoruz.” dedi.
Toplantıda konuşan dernek başkanları, önerilerine ileterek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine vurgu yaparak, Afyonkarahisarlılardan destek istediler.
Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır ise sivil toplum kuruluşlarına yönelik toplantıların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme