• Haberler
  • Genel
  • Dernek binasında hummalı çalışma – Kocatepe Gazetesi

Dernek binasında hummalı çalışma – Kocatepe Gazetesi

Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Salih Arığ ile Voleybol İl Temsilcisi Bora Yiğit, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın onayıyla tahsis edilen dernek binasında çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyorlar Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete geçen Uydukent İş Merkezi’nden Voleybol Hakemleri'ne yer tahsisi yapıldı. Spor camiasına desteğini sürdüren Afyonkarahisar Belediye Başkanı [&hellip]

Dernek binasında hummalı çalışma

Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Salih Arığ ile Voleybol İl Temsilcisi Bora Yiğit, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın onayıyla tahsis edilen dernek binasında çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyorlar

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete geçen Uydukent İş Merkezi’nden Voleybol Hakemleri’ne yer tahsisi yapıldı. Spor camiasına desteğini sürdüren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne Uydukent İş Merkezi birinci katından büro vermişti.
Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne tahsis edilen büroda yapılan hummalı çalışmalarda açılışa hazırlanılıyor. Çalışmaların son sürat devam ettiği Dernek binasında tabelalar ve bayraklar dışında neredeyse pek fazla eksik kalmadı. Dernek binasının faaliyete geçmesinde büyük katkısı olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkürlerini sunan Voleybol Afyonkarahisar Temsilcisi Bora Yiğit, “Bize Türkiye‘de bir ilki, dernek binamızın olmasını sağlayan Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a çok teşekkür ederim. Bizleri onurlandırdı ve bize böyle bir fırsatı sundu. Türkiye’de kurulan derneklerin büroları yok. Biz de bununla birlikte bir ilke imza attık” ifadesini kullandı.
PEK BİR İŞİMİZ
KALMADI
Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin kurulmasında büyük emeği olan Voleybol Afyonkarahisar Temsilcisi Bora Yiğit eksiklerin giderilmesinde de yine çaba gösteriyor. Dernek binasının çalışmaları hakkında bilgi veren Yiğit, “Geriye yapılacak pek bir işimiz kalmadı. Federasyon amblemleri ve bayrakları, Türk Bayrak’larımız asılacak. Ayrıca tabelalarımızın yapımı halen sürüyor. Bu eksiklerin giderilmesinden sonra, açılışımız için gün belirlenecek. Büyük ihtimalle bu ayın üçüncü haftasında açılışımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
BAŞKAN KADİR SARGIN
Yapılan genel kuruldan bahseden Yiğit, Yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerini açıkladı. Voleybol Hakemleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanlık görevine Elektrik Mühendisi Kadir Sargın’ın seçildiğini belirtti. Yönetim kuruluna ise İşadamı Ramazan Başpınar, Diş Hekimi Orçun Yiğit, Voleybol Ulusal Hakemlerinden ve İl Hakem Kurulu Üyesi Salih Arığ, İl Hakem Kurulu Üyesi Mustafa Civan ve İl Hakem Kurulu Üyesi Abdurruhman Tuzsuz’un seçildiğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme