Dereçine grup ikincisi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yapılan Okul Sporları Bocce İl Şampiyonu olan Dereçine Ortaokulu Manisa'da yapılan Bölge Grup müsabakalarına katıldı. Dereçine Ortaokulu Yıldız Kız ve Erkekler'de bulunduğu gruplarda ikinci oldu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikteliğinde yapılan Okul Sporları Yıldız Erkekler ve Kızlar Bocce müsabakalarında il birincisi olan Dereçine Ortaokulu Manisa'da yapılan Grup [&hellip]

Dereçine grup ikincisi

Afyonkarahisar’da yapılan Okul Sporları Bocce İl Şampiyonu olan Dereçine Ortaokulu Manisa’da yapılan Bölge Grup müsabakalarına katıldı. Dereçine Ortaokulu Yıldız Kız ve Erkekler’de bulunduğu gruplarda ikinci oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikteliğinde yapılan Okul Sporları Yıldız Erkekler ve Kızlar Bocce müsabakalarında il birincisi olan Dereçine Ortaokulu Manisa’da yapılan Grup müsabakalarına katıldı. Yıldız Erkekler yarışan Dereçine Ortaokulu Balıkesir, Denizli ve Sakarya temsilcilerini mağlup etmeyi başardı. Fakat Antalya ve Edirne temsilcilerine mağlup olan Dereçine Ortaokulu bulunduğu grubun üçüncüsü oldu.
Dereçine Ortaokulu Yıldız Kızlar’da Bursa, Muğla ve Sakarya temsilcilerini geçerken, İstanbul ve Manisa temsilcilerine mağlup olarak grup ikincisi oldu.Manisa gruplarında birinci olan takımlar Mersin’de yapılacak olan Türkiye Finalleri’ne gidecek.
Manisa’da yapılan Bocce Grup müsabakalarında 3 grupta toplamda 50 takım yarıştı. Afyonkarahisar temsilcisi Dereçine Ortaokulu Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler gruplarında 6’şar takım yer aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme