Dere ıslah edilsin – Kocatepe Gazetesi

Galericiler Sitesi, Özel Fuar Hastanesi, Toptancı Hâli ve Pazar Yeri’nin arka tarafından geçen ve Akarçay’ın kolu olarak bilinen derenin ıslah edilmesi talep ediliyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın işbirliğiyle Akarçay’ın Uydukent’teki kolunun temizlendiğini belirten vatandaşlar, “Aynı işbirliğini burada da görmek istiyoruz. Buradaki pis kokudan hastanedeki hastalar etkileniyor, [&hellip]

Galericiler Sitesi, Özel Fuar Hastanesi, Toptancı Hâli ve Pazar Yeri’nin arka tarafından geçen ve Akarçay’ın kolu olarak bilinen derenin ıslah edilmesi talep ediliyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın işbirliğiyle Akarçay’ın Uydukent’teki kolunun temizlendiğini belirten vatandaşlar, “Aynı işbirliğini burada da görmek istiyoruz. Buradaki pis kokudan hastanedeki hastalar etkileniyor, pazarcı esnafı etkileniyor, galericiler ve Hâl esnafı da etkileniyor” dediler.
Bölgenin Afyonkarahisar’ın dışarıdan gelen kişileri karşılayan yüzü olduğunu belirten vatandaşlar, “Vitrinimizin güzel olması, burasının kurtarılması hepimiz için iyi bir gelişme olur. Akarçay-Akçin Köprüsü’nün genişletilmesi de bu bölgeyle ilgili ikinci talebimizdir” ifadelerini kullandılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme