• Haberler
  • Genel
  • Derbi Taşoluk'ta oynanacak – Kocatepe Gazetesi

Derbi Taşoluk'ta oynanacak – Kocatepe Gazetesi

A Grubu'nun zirvesine demir atan Taşoluk Belediyespor bu hafta Ahmetpaşaspor'u konuk edecek 1. Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden iki Sinanpaşa takımı bu hafta karşı karşıya gelecek. Taşoluk Belediyespor bu hafta kendi evinde Ahmetpaşaspor'u konuk edecek. Liderliğe demir atan Taşoluk Belediyespor en yakın rakibine 8 puan fark atarken ligde namağlup unvanına sahip tek takım. Takımı [&hellip]

Derbi Taşoluk’ta oynanacak

A Grubu’nun zirvesine demir atan Taşoluk Belediyespor bu hafta Ahmetpaşaspor’u konuk edecek

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden iki Sinanpaşa takımı bu hafta karşı karşıya gelecek. Taşoluk Belediyespor bu hafta kendi evinde Ahmetpaşaspor’u konuk edecek. Liderliğe demir atan Taşoluk Belediyespor en yakın rakibine 8 puan fark atarken ligde namağlup unvanına sahip tek takım. Takımı çok iyi motive eden Taşoluk Belediyespor Antrenörü İbrahim Güleç, “Bizim gelecek nesillere unutulmayacak bir anı bırakmamız gerekiyor. Bunu da bu şekilde yapmak istiyoruz. Süper Amatör Lige namağlup ve lider olarak çıkmak istiyoruz.” dedi.
Karşılaşmanın heyecanlı geçeceğini belirten Güleç, “Ahmetpaşa Akçinspor’u 5-2 gibi bir skorla geçti. Ahmetpaşa bizim için zorlu bir rakip. Grupta bayağı bir beklenmedik sonuçlar alındı. Sülünspor-Gezler’e 3-0 yenildi. Bizim amacımız şampiyonluk inşallah bunu da başarırız.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme