• Haberler
  • Genel
  • Derbi Sinanpaşa’nın oldu: 4-1 – Kocatepe Gazetesi

Derbi Sinanpaşa’nın oldu: 4-1 – Kocatepe Gazetesi

İkinci Amatör Küme’de Cumartesi günü oynanan maçta Sinanpaşa Belediyespor, Erkmen Belediyespor’u 4-1 yendi İkinci Amatör Küme’de şampiyonluk kovalayan Sinanpaşa Belediyespor ve Erkmen Belediyespor, Cumartesi günü Merkez 3 Nolu Saha’da karşılaştı. A grubunun iki güçlü ekibi olan Sinanpaşa Belediyespor ve Erkmen Belediyespor’un maçında sahadan sevinerek ayrılan taraf Kırmızı Beyaz formalı Sinanpaşa Belediyespor oldu. Maç baştan sona [&hellip]

Derbi Sinanpaşa'nın oldu: 4-1

İkinci Amatör Küme’de Cumartesi günü oynanan maçta Sinanpaşa Belediyespor, Erkmen Belediyespor’u 4-1 yendi

İkinci Amatör Küme’de şampiyonluk kovalayan Sinanpaşa Belediyespor ve Erkmen Belediyespor, Cumartesi günü Merkez 3 Nolu Saha’da karşılaştı. A grubunun iki güçlü ekibi olan Sinanpaşa Belediyespor ve Erkmen Belediyespor’un maçında sahadan sevinerek ayrılan taraf Kırmızı Beyaz formalı Sinanpaşa Belediyespor oldu. Maç baştan sona kadar Sinanpaşa Belediyespor üstünlüğünde geçti. Zaman zaman Erkmen Belediyespor, Sinanpaşa Belediyespor defansını rahatsız etse de maç sonunda hanesine üç puanı yazdıran taraf Sinanpaşa oldu. Sinanpaşa Belediyespor üstünlük golünü çok erken buldu. Gökhan’ın 4’üncü dakikada attığı golle 1-0 üstün duruma geçen Sinanpaşa Belediyespor, güçlü rakibi karşısında etkili oyununu sürdürdü. Golden 5 dakika sonra Gökhan’la bir gol daha bulan Sinanpaşa 2-0’ı bulduktan sonra daha rahat bir oyun sergiledi. Maçın ilk yarısında Fatih, Sinanpaşa Belediyespor’un son golünü attı ve ilk 45 dakika Kırmızı beyazlı ekibin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda başa baş
Sinanpaşa Belediyespor-Erkmen Belediyespor düellosunun ikinci devresinde her iki ekipte başa baş bir oyun sergiledi. Erkmen Belediyespor, ilk yarıdaki vasat oyununu terk ederek ikinci yarıda daha istekli göründü. Geliştirdiği kontra ataklarla Sinanpaşa kalesini rahatsız eden Erkmen Belediyespor futbolcuları, aradıkları golü bir türlü bulamadılar. Sinanpaşa Belediyespor, 75’inci dakikada Fatih’in golüyle 4-0’ı yakaladı. Farkı kapatmak için çabalayan Erkmen Belediyespor maçın son dakikaları oynanırken Fethullah’la şeref golünü atmayı başardı. Müsabaka 4-1 Sinanpaşa Belediyespor üstünlüğüyle son buldu.

Bakmadan Geçme