Derbi Pazar günü – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de ilk hafta mağlup olan Demirspor ve Tınaztepe Belediyespor bu hafta galibiyet için karşı karşıya gelecek. Tınaztepe Belediyespor, Düzağaçspor'a 4-0 mağlup olurken 12 takımın yer aldığı ligin on birinci sırasında yer aldı. Ligin son sırasında da Salar Belediyespor'a 8-1 mağlup olan Çobanlar Belediyespor yer alıyor. Demirspor ise elinden kaçırdığı Susuz Belediyespor mağlubiyetine üzülürken [&hellip]

Süper Amatör Lig’de ilk hafta mağlup olan Demirspor ve Tınaztepe Belediyespor bu hafta galibiyet için karşı karşıya gelecek. Tınaztepe Belediyespor, Düzağaçspor’a 4-0 mağlup olurken 12 takımın yer aldığı ligin on birinci sırasında yer aldı. Ligin son sırasında da Salar Belediyespor’a 8-1 mağlup olan Çobanlar Belediyespor yer alıyor. Demirspor ise elinden kaçırdığı Susuz Belediyespor mağlubiyetine üzülürken toparlanıp Tınaztepe’yi mağlup etmek istiyor. İki merkez takımının mücadele edeceği bu maçta iki ekipte birbirini mağlup etmek ve hanesine ilk 3 puanı yazdırmak istiyor.
Geçen hafta Atatürk Stadyumu’nda Susuz Belediyespor’la karşılaşan Demirspor 2-0 öne geçmişti. Ardından ilk yarının son anlarında Susuz bir gol buldu ve ilk yarı 2-1 Demirspor üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Susuz Belediye 2 gol daha buldu ve maç 3-2 Susuz üstünlüğü ile tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme