• Haberler
  • Genel
  • Depreme hazırlıklı olmalıyız – Kocatepe Gazetesi

Depreme hazırlıklı olmalıyız – Kocatepe Gazetesi

Deprem Haftası Nedeniyle AFAD ve UMKE ekipleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ziyarette bulundular 28 Şubat Sivil Savunma günü ve 1-7 Mart Deprem haftası nedeniyle İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ve Sivil Savunma görevlileri ile Sağlık İl Müdürü Yardımcısı Dr. İbrahim Karadağ ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinden (UMKE) oluşan heyet Vali Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.Ziyaret [&hellip]

Depreme hazırlıklı olmalıyız

Deprem Haftası Nedeniyle AFAD ve UMKE ekipleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ziyarette bulundular

28 Şubat Sivil Savunma günü ve 1-7 Mart Deprem haftası nedeniyle İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ve Sivil Savunma görevlileri ile Sağlık İl Müdürü Yardımcısı Dr. İbrahim Karadağ ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinden (UMKE) oluşan heyet Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Sağlık İl Müdürü Yardımcısı Dr. İbrahim Karadağ ve İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan’dan bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, gönüllülük esasına göre çalışan ve afet olduğunda enkaz altında kalan yaralı ve cesetlere il müdahaleyi yapan UMKE’lerine takdir ve teşekkür ederek, ülke çapında 6000 ilimizde ise 120 kişinin bu önemli görevi üstlenmesinden dolayı çok sevindiğini belirtti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu ziyaret sırasında İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi kıyafetlerini giyerek kendisini ziyaret eden ekiplerle fotoğraf çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme