'Depreme hazır olmak zorundayız'

Ülkem Partisi İl Başkanı Kadir Uysal, deprem gerçeğine karşı hazır olunması gerektiğini belirtti   Ülkem Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal yaptığı basın açıklamasında Elazığ'ın Sivrice İlçesi'nde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Depreme hazır olma gerekliliğinden söz eden Uysal, 'Depreme hazırlıklı değilsek maalesef bunun bedelini çok ağır ödüyoruz. [&hellip]

Ülkem Partisi İl Başkanı Kadir Uysal, deprem gerçeğine karşı hazır olunması gerektiğini belirtti

Ülkem Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal yaptığı basın açıklamasında Elazığ‘ın Sivrice İlçesi’nde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Depreme hazır olma gerekliliğinden söz eden Uysal, “Depreme hazırlıklı değilsek maalesef bunun bedelini çok ağır ödüyoruz. Depremlerde hayatın gerçeklerinden bir tanesi ve ülkemiz topraklarında yüzde 90’ı deprem kuşağında yer almaktayız. Bizler hem birer birey ve kurumlar olarak bu gerçeği unutmadan tüm tedbirlerimizi almalı ve hazırlıklı olmalıyız. Unutmayalım ki insanları depremler değil binalar öldürür. Her depremden sonra aynı acıları ve kayıpları yaşamamak için yer seçimi yapı tasarımı üretimi ve denetimi aşamalarında mühendislik biliminin bilgisinin gerekleri tam olarak yerine getirilmeli riskli yapılarda risklerin giderilmesi çalışmaları ivedilikle yapılmalıdır.” dedi.

Bakmadan Geçme