'Deplasmanda bu skoru korumak kolay değil'

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Boluspor AFJET Afyonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Maçtan sonra değerlendirme yapan Boluspor Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, erken buldukları golün ardından bu skoru korumanın zor olduğunu söyledi.'TESİSLER ÇOK İYİ VE MÜKEMMEL'Afyonkarahisar'daki tesislerden övgü dolu sözlerle bahseden Teknik Adam Karafırtınalar, 'Golü erken bulduk. Deplasmanda bu skoru korumak kolay değil. Oyuncularımı kutluyorum [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Boluspor AFJET Afyonspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Maçtan sonra değerlendirme yapan Boluspor Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, erken buldukları golün ardından bu skoru korumanın zor olduğunu söyledi.
“TESİSLER ÇOK İYİ VE MÜKEMMEL”
Afyonkarahisar’daki tesislerden övgü dolu sözlerle bahseden Teknik Adam Karafırtınalar, “Golü erken bulduk. Deplasmanda bu skoru korumak kolay değil. Oyuncularımı kutluyorum iyi mücadele ettiler. Bize futbol oynama imkânı sundukları için yetkililere teşekkür ediyorum. Bu ligin kalitesinin artırılması lazım. O yüzden buradaki tesisler çok iyi ve mükemmel” ifadelerine yer verdi.  
“KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM”
İyi bir oyun ve iyi bir skor ile kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Karafırtınalar, “Mesela bugün Ufuk kardeşimi de tebrik ediyorum ayrıca kendisi ile ilk 11’de başlamayacaktık Umut başlayacaktı. Kendisi, Bursa’ya transfer olunca gün içerisinde yerine adam bulmamız konsantremizi oldukça bozmuştu. Fakat oyuncularım profesyonelliği sahada gösterdiler, inanılmaz bir mücadele verdiler. İyi bir oyun ve iyi bir skor ile kazandığımız için mutluyuz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bakmadan Geçme