Denizli'ye Afyonlu vekil – Kocatepe Gazetesi

Denizli’nin genel Seçim sonucunda Meclis’e gönderdiği yedi milletvekilinin profili işadamı ve hukukçu ağırlıklı olarak ortaya çıktı. Denizli'nin 7 milletvekilinden birisi Afyonkarahisar doğumlu. AK Parti’nin dört milletvekilinden Nihat Zeybekci ve Mehmet Yüksel işadamı, Bilal Uçar avukat, Nurcan Dalbudak ise sivil toplum kuruluşlarındaki faaliyetleriyle biliniyor. Dalbudak Afyonkarahisar doğumlu. CHP’li vekillerden ise Adnan Keskin avukat, İlhan Cihaner eski [&hellip]

Denizli’ye Afyonlu vekil

Denizli’nin genel Seçim sonucunda Meclis’e gönderdiği yedi milletvekilinin profili işadamı ve hukukçu ağırlıklı olarak ortaya çıktı. Denizli’nin 7 milletvekilinden birisi Afyonkarahisar doğumlu. AK Parti’nin dört milletvekilinden Nihat Zeybekci ve Mehmet Yüksel işadamı, Bilal Uçar avukat, Nurcan Dalbudak ise sivil toplum kuruluşlarındaki faaliyetleriyle biliniyor. Dalbudak Afyonkarahisar doğumlu. CHP’li vekillerden ise Adnan Keskin avukat, İlhan Cihaner eski savcı. MHP’nin Denizli’den tek milletvekili Emin Haluk Ayhan da ekonomist.
AK Parti Denizli Milletvekili olan Nurcan Dalbudak: 1979 Afyonkarahisar doğumlu. Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tekstil Teknikerliği Bölümü mezunu. Kadın Girişimci ve Kültür Derneği (KAGED) Yönetim Kurulu başkanlığı görevinde bulundu. Evli ve iki çocuk annesi olan Dalbudak, TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibi.

Bakmadan Geçme