• Haberler
  • Spor
  • Denizli maçının bize faturası 2 bin 500 lira

Denizli maçının bize faturası 2 bin 500 lira

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor, son maçta kendi sahasında Sinpaş Denizli Basket'i ağırlamıştı. Maçta Afyon Belediyespor 65-67'lik skorla mağlup olmuştu. Bu maçta da seyirciler hakeme tepki olarak sahaya yabancı madde atmıştı. Hakemlerin ve gözlemcinin raporunda belirttiği duruma göre Türkiye Basketbol Federasyonu Afyon Belediyespor'a 2 bin 500 lira ceza kesti.WESSON TAMAM SIRA İŞLEMLERDEAfyon Belediyespor'un [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor, son maçta kendi sahasında Sinpaş Denizli Basket’i ağırlamıştı. Maçta Afyon Belediyespor 65-67’lik skorla mağlup olmuştu. Bu maçta da seyirciler hakeme tepki olarak sahaya yabancı madde atmıştı. Hakemlerin ve gözlemcinin raporunda belirttiği duruma göre Türkiye Basketbol Federasyonu Afyon Belediyespor’a 2 bin 500 lira ceza kesti.
WESSON TAMAM SIRA İŞLEMLERDE
Afyon Belediyespor’un yabancı transferde son şansı olan Kzell Ray Wesson, tüm tetkiklerden geçti. İstanbul ve Afyonkarahisar’da yapılan sağlık kontrollerinden sonra sağlıklı olduğu belirlenen Ray Wesson, takımdan ayrı olarak çalışmalara dün akşam saatlerinde başladı. Alt Yapı Antrenörü Fazıl Uluçelik’in gözetiminde özel çalışma yapan Wesson, 16.30’la 18.00 saatleri arasında çalışma yaptı. Bambale Osby’nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından sözleşme yapılacak olan Wesson’un gelecek hafta oynanacak Pertevniyal maçında hazır olması bekleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme