• Haberler
  • Genel
  • Denizbank’tan Emirdağlı esnafa İşletme Kart

Denizbank’tan Emirdağlı esnafa İşletme Kart

DenizBank, Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerini İşletme Kart'la tanıştırıyor. Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan DenizBank ile Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında imzalanan protokolle DenizBank 'İşletme Kart' üzerinden Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi girişimcilerin hizmetine sunuluyor DenizBank, esnafı desteklemeye devam ediyor. DenizBank, üyelerine cazip koşullarda finansman sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Emirdağ [&hellip]

Denizbank'tan Emirdağlı esnafa İşletme Kart

DenizBank, Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerini İşletme Kart’la tanıştırıyor. Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan DenizBank ile Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında imzalanan protokolle DenizBank ”İşletme Kart” üzerinden Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi girişimcilerin hizmetine sunuluyor

DenizBank, esnafı desteklemeye devam ediyor. DenizBank, üyelerine cazip koşullarda finansman sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan protokolle birlikte Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi işletmeler Türkiye’deki en yenilikçi uygulamalardan olan “İşletme Kart” ile tanışmış oldu. Emirdağ’da 7 Aralık 2011 Çarşamba günü yapılan protokol imza töreni, DenizBank Emirdağ Şubesi Müdürü Ahmet Ocak ve Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muzaffer Aşık’ın katılımlarıyla gerçekleşti. DenizBank Emirdağ Şubesi şube müdürü Ahmet Ocak, imza töreninde yaptığı konuşmada Emirdağ ekonomisinde esnaf ve sanatkârın çok önemli bir yeri olduğuna değindi. Esnafın ülke ekonomisinin can damarı olduğunu söyleyen Ahmet Ocak; “Esnaf ve sanatkârlar için DenizBank olarak her zaman yeni imkânlar getiri-yoruz. Türkiye’de işletmeler için bizim geliştirdiğimiz İşletme Kart’tan esnafımız da faydalanacak” dedi.
Ahmet Ocak, desteklerinin Emirdağ ile sınırlı olmadığını, İşletme Kart ile Türkiye’nin her yerindeki esnaf ve sanatkârların yanında olduklarını belirtti. Bugün itibariyle DenizBank KOBİ Bankacılığı’nın ürün ve hizmetlerinden yararlanan işletme sayısının 230 bine ulaştığı bilgisini veren Ahmet Ocak; “DenizBank’ın İşletme Bankacılığı alanındaki hizmetlerinden esnafımızı azami şekil-de faydalandırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.
İşletme sahiplerine maliyet ve zaman yönetimi açısından etkin çözümler sunan İşletme Kart, 4 farklı kredi imkanıyla da ihtiyaca özel çözümler üretiyor. İşletme Kart bu doğrultuda tasarlanmış Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta buluşturuyor.
Denizbank ‘İşletme Kart’ sahipleri acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda Kurtaran Hesap ile nakit ihtiyaçlarını, akaryakıt alımı, otel ve uçak rezervasyonları vb. şirket harcamaları için Taksitli Ticari Kredi ile işletme sermayesi ihtiyaçlarını,kredi vadesini işletme sahibi-nin belirlediği Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ile sezona bağlı nakit akışlarına uygun kredi ihtiya-cını, Business Card özelliğiyle de, şirket harcamalarına ilişkin her türlü gereksinimi tek bir kart ile karşılayabiliyor.
2008 yılında hayata geçen İşletme Kart’ın başvuruları, SMS gönderimi ve Denizbank şubeleri aracılığıyla da yapılabiliyor. SMS ile başvuru yapmak için ISLETME yazıp boşluk bırakıldıktan sonra T.C. kimlik numarasının yazılarak 4417’ye mesaj atılması yeterli. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme