Deniz Uğur Kaç Defa Evlendi?

Tiyatro ve sinema dünyasının yakından tanıdığı, şimdilerde bir televizyon kanalında spikerlik yapan Deniz Uğur, evlilikleriyle de dikkat çekmişti

Türk tiyatro ve sinema dünyasının başarılı isimlerinden Deniz Uğur’un özel hayatındaki evlilikler ve yaşadığı dramatik olaylar merak konusu oldu. Uğur, ilk evliliğini 1992 yılında Şirzat Bilallar ile yapmış, bu evlilik üç yıl sonra sona ermişti. Çiftin birlikteliğinden çocukları olmadı.

Deniz Uğur Kaç Defa Evlendi?

Deniz Uğur, 1996 yılında ikinci evliliğini tiyatro oyuncusu İsmail Hakkı Sunat ile gerçekleştirdi. Bu evlilikten, 1998 yılında Engin Deniz Sunat isimli bir oğlu dünyaya geldi. Engin Deniz, otizmli olarak dünyaya gelmişti. Ancak Uğur için hayatın en zor anlarından biri, 14 Temmuz 2004 tarihinde yaşandı. İsmail Hakkı Sunat, bir komşusuyla yaşadığı gürültü tartışması sırasında vurularak hayatını kaybetti. Bu trajik kayıp, Deniz Uğur için büyük bir yıkım oldu.

Deniz Uğur Kaç Defa Evlendi?

Bir süre gazeteci Reha Muhtar ile evli kalan Deniz Uğur, son olarak oyuncu Erdinç Gülener ile 2021 yılında evlendi. Çiftin bu evlilikten henüz çocukları bulunmuyor. Uğur’un son evliliğinde mutluluğu bulduğu ve özel hayatındaki zorlukları geride bıraktığı gözlemleniyor.

Bakmadan Geçme