• Haberler
  • Genel
  • Deniz Kuvvetleri Okulları tırı Afyonkarahisar’da

Deniz Kuvvetleri Okulları tırı Afyonkarahisar’da

Deniz Kuvvetleri Okulları’nın tanıtımı için hazırlanan tır Afyonkarahisar’da. Cumhuriyet Meydanı’nda ziyarete açılan tıra ilköğretim ve lise öğrencileri ile tüm Afyonkarahisar halkı davetli Bir deniz ülkesi olan Türkiye’nin gençlerinin de denizci olması için Deniz Harp Okulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu ve Deniz Lisesi ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın tanıtım yapmak üzere hazırlanan [&hellip]

Deniz Kuvvetleri Okulları tırı Afyonkarahisar'da

Deniz Kuvvetleri Okulları’nın tanıtımı için hazırlanan tır Afyonkarahisar’da. Cumhuriyet Meydanı’nda ziyarete açılan tıra ilköğretim ve lise öğrencileri ile tüm Afyonkarahisar halkı davetli

Bir deniz ülkesi olan Türkiye’nin gençlerinin de denizci olması için Deniz Harp Okulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu ve Deniz Lisesi ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın tanıtım yapmak üzere hazırlanan Gezici tanıtma tırı halkın ziyaretini açıldı. Başta anne, babalar ile iköğretim ve liselerde okuyan öğrenci gençler olmak üzere, arzu eden tüm Afyonkarahisar halkı tarafından gezici tanıtma tırı gezebilecek.
Deniz Kuvvetleri Okulları’ndan gelen yet-kililer; “Geleceğimizin güvencesi olan ve mavi vatanımızın çevre denizlerimiz ile dünya denizlerinde Türk Sancağı’nı dalgalandırma onurunu yaşamak isteyen gençlerimizi Türk Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenli ailesine katılmaya devat ediyoruz” dedi.
Tırın içerisende Deniz Harp Okulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu ve Deniz Lisesi’ne ait fotoğraflar, broşürler tanıtım malzemeleri ve gemi maketleri bulunmaktadır.

Bakmadan Geçme