Deniz Baysal Yurtcu Nasıl Ünlü Oldu?

Ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtcu'nu nasıl ünlü olduğu internette en çok araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki, Deniz Baysal Kimdir? Deniz Baysal Yurtcu nasıl ünlü oldu? Detaylar haberimizde…

Yaptırdığı burun estetiği sonrası gündem olan ve araştırılmaya başlayan güzel oyuncu Deniz Baysal, 2014 yılında yayımlanan yaz dizisi Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı “Kainat” karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Oyunculuğa küçük yaşlarda başlayan Baysal, 10 yıl İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda rol almıştır.

 DENİZ BAYSAL YURTCU KİMDİR?

1991 tarihinde İzmir’de doğan ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtcu, İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda, Ortaöğrenimi ise; Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 10 yıl Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda görev aldı. Şuan Celal Bayar Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret okuyor.

DENİZ BAYSAL KARİYERİ

İlk olarak, 2011 yılında yayımlanan Derin Sular dizisinde rol alan ünlü oyuncu daha sonra; Bitmeyen Şarkı ve Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde oynadı. Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı “Karaca Yılmaz” rolü ile tanınmaya başlayan Baysal, 2014 yılında yayımlanan yaz dizisi Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı “Kainat” karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Ardından, 2015 yılında yayımlanan “Beyaz Yalan” adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı “Alara Korel” ve “Melek Yılmaz” adlı iki genç kızı canlandırdı. 2017-2018 Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde başrol karakteri olan “Hazan Çamkıran”‘ı canlandıran Baysel, Söz dizisinde başrol Savcı “Derya Dumansız” karakterini canlandırdı. Son olarak ise, TRT 1’de yayımlanan Teşkilat dizisinde “Zehra ” karakterini canlandırmıştır.

Bakmadan Geçme