Deneyimler paylaşılacak – Kocatepe Gazetesi

Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Kapsamında desteklediği 'Yöresel Ürünlerin Ekonomik Değerinin Anlaşılmasına Yönelik Araştırma Raporu Hazırlanması' isimli proje ile ilgili toplantı düzenlenecek Zafer Kalkınma Ajansı '2011 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı' kapsamında finanse edilen 'Yöresel Ürünlerin Ekonomik Değerinin Anlaşılmasına Yönelik Araştırma Raporu Hazırlanması' projesi 08.09.2011 tarihinde Zafer Kalkınma Ajansı ile imzalanan sözleşme [&hellip]

Deneyimler paylaşılacak

Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Kapsamında desteklediği “Yöresel Ürünlerin Ekonomik Değerinin Anlaşılmasına Yönelik Araştırma Raporu Hazırlanması” isimli proje ile ilgili toplantı düzenlenecek

Zafer Kalkınma Ajansı “2011 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı” kapsamında finanse edilen “Yöresel Ürünlerin Ekonomik Değerinin Anlaşılmasına Yönelik Araştırma Raporu Hazırlanması” projesi 08.09.2011 tarihinde Zafer Kalkınma Ajansı ile imzalanan sözleşme ile faaliyete geçti. Afyonkarahisar Valiliği, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ortaklığı ile yürütülüyor.
İlimizin marka değeri taşıyan ürün, hizmet ve değerlerinin belirlenerek, bu ürünlerin pazarlanabileceği alışveriş ve tanıtım alanı ile ilgili yatırımları teşvik edecek bir araştırma raporunun hazırlanması amacıyla yürütülen projenin amaçlarından biri de Bölge’nin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına katkı sağlama. Proje kapsamında Belçika ve Hollanda’da bulunan yöresel ürün pazarları teknik bir geziyle incelendi. Deneyimlerin paylaşılması ve gerek katılımcıların konuya olan duyarlılığının ölçülmesi, gerekse yatırım fikrinin oluşmasını teşvik edebilecek verilerin paylaşılması amacıyla tanıtım toplantıları düzenleniyor.
Bu amaçla 29 Kasım 2011 Salı günü Saat:10.00’da Korel Termal Otelde il protokolünün de katılımıyla toplantı düzenlenecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme