• Haberler
  • Genel
  • Deney laboratuvarını incelediler – Kocatepe Gazetesi

Deney laboratuvarını incelediler – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Akredite Doğaltaş Analiz Laboratuvarı çalışanları Afyon Deney Laboratuvarını ziyaret etti Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Akredite Doğaltaş Analiz Laboratuvarı (DAL) ekibi, Laboratuvar Yöneticisi Ferdi Tüzen'in daveti üzerine, Afyonkarahisar ili, İhsaniye ilçesinde kurulan Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri San. Tic. A.Ş.'ye ait Afyon (Akredite) Deney Laboratuvarına ziyarette bulundular.Ziyarette AKÜ DAL Üst Yöneticisi ve Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı [&hellip]

Deney laboratuvarını incelediler

AKÜ Akredite Doğaltaş Analiz Laboratuvarı çalışanları Afyon Deney Laboratuvarını ziyaret etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Akredite Doğaltaş Analiz Laboratuvarı (DAL) ekibi, Laboratuvar Yöneticisi Ferdi Tüzen’in daveti üzerine, Afyonkarahisar ili, İhsaniye ilçesinde kurulan Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri San. Tic. A.Ş.’ye ait Afyon (Akredite) Deney Laboratuvarına ziyarette bulundular.
Ziyarette AKÜ DAL Üst Yöneticisi ve Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahri Ersoy, AKÜ Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan Özkan, Kalite Sorumlusu Uzm. Murat Sert ile birlikte Laboratuvar Şefi Gediz Emek yer aldı.
Afyon (Akredite) Deney Laboratuvarı Yöneticisi Ferdi Tüzen, 2013 yılında akredite olan laboratuvarlarının agrega, taze beton, sertleşmiş beton, travers ve demiryolu rayı ile ilgili olan bazı deneyleri akredite olarak gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Tüzen ayrıca ülkemizde başta yüksek hızlı tren projeleri olmak üzere demiryollarına ait diğer alt yapı projelerine de analiz ve kalite kontrol desteği sağladıklarını belirtti.
Teknik inceleme sırasında laboratuvarın işleyişi, uygulanan kalite yönetim sistemi ve bu sistemin uygulandığı paket programın özellikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme