Demokratların Bayat İGM adayı Zorlu

Emekli Astsubay İsmail Zorlu Bayat İl Genel Meclisi üye adayı olduğunu açıkladı DP Bayat İGM üye adayı emekli Astsubay İsmail Zorlu, 30 Mart yerel seçimlerinde seçilmesi halinde ilçe ve bağlı tüm köylerin yerel, bürokratik sorunları ile ilgileneceğini ifade etti. Zorlu, hemşehrilerinin desteğini beklediğini sözlerine ekledi.İsmail Zorlu kimdir?İsmail Zorlu, 1964 yılında Bayat ilçesinde dünyaya geldi. İlk [&hellip]

Demokratların Bayat İGM adayı Zorlu

Emekli Astsubay İsmail Zorlu Bayat İl Genel Meclisi üye adayı olduğunu açıkladı

DP Bayat İGM üye adayı emekli Astsubay İsmail Zorlu, 30 Mart yerel seçimlerinde seçilmesi halinde ilçe ve bağlı tüm köylerin yerel, bürokratik sorunları ile ilgileneceğini ifade etti. Zorlu, hemşehrilerinin desteğini beklediğini sözlerine ekledi.
İsmail Zorlu kimdir?
İsmail Zorlu, 1964 yılında Bayat ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini ilçesinde tamamlayan Zorlu, askeri liseden 1984 yılında mezun oldu. Zorlu, TSK’ya 23 yıl hizmet ettikten sonra 2007 yılında emekliye ayrıldı. İl merkezinde A. İhsan Paşa Mahallesi Muhtarlığı, Site Yöneticiliği, Okul Aile Birliği Başkanlığı yapan İsmail Zorlu evli ve bir çocuk babasıdır. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme