Demokratlar iddialı – Kocatepe Gazetesi

Seçim çalışma stratejisini değerlendirmek için Demokrat Parti İl Başkanlığı Binasında son 3 dönemin İl Başkanları bir araya geldi. Gürcan Şensoy, Besim Telek, Adnan Demirel ve Milletvekili Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, İbrahim Koç, gençlik kolları ve teşkilat mensupları toplantıya katıldılar Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy hem yapılan ittifakla oluşan sinerjiyi hem de Demokrat Partiye [&hellip]

Demokratlar iddialı

Seçim çalışma stratejisini değerlendirmek için Demokrat Parti İl Başkanlığı Binasında son 3 dönemin İl Başkanları bir araya geldi. Gürcan Şensoy, Besim Telek, Adnan Demirel ve Milletvekili Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, İbrahim Koç, gençlik kolları ve teşkilat mensupları toplantıya katıldılar

Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy hem yapılan ittifakla oluşan sinerjiyi hem de Demokrat Partiye yıllarını vermiş geçmiş İl Başkanlarının desteği ile seçimi kazanacaklarını ifade etti.
Demokrat Parti eski İl Başkanı Besim Telek, el birliği ile Afyon’da Demokrat Parti’yi seçimin 1.si yapacaklarının sözünü verdi.
“Türkiye DP’yi bekliyor”
Demokrat Parti eski il başkanı, sevilen hayırsever iş adamlarından Adnan Demirel, DP il binasında yaptığı konuşmada “Türkiye Demokrat Parti’nin Meclis’te olmasını dört gözle bekliyor. Demokrat Parti iktidarında çok sayıda bakanlar ve vekiller çıkartmış Afyon halkı bizden uzanacak bir el bekliyor. Ben üzerime düşen vazifeyi yapmaya hazırım. Bir nefer olarak İl Başkanlığının emrindeyim” dedi.
Bölünmez bütünlükten taviz yok
Demokrat Parti Milletvekili Adayı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi ise yaptığı konuşmada “Ben Afyonkarahisar’a Kocatepe’ye Atatürk’ün neferi olarak geldim. 12 Haziran’da yapılacak seçim bir İstiklal Mücadelesi hüviyeti taşımaktadır. Demokrat Parti iktidarında devletimizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliği gerçek anlamda gerçekleşecektir” diye konuştu.
Haberler, Afyon’un Sesi’nde
Öte yandan Demokrat Parti ile Bağımsız Türkiye Partisi’nin DP çatısı altında yaptığı ittifakla ilgili haberleri Afyonkarahisarlı vatandaşlara ulaştırmak üzere Afyon’un Sesi gazetesi çıktı. Haftalık olarak yayınlanacak gazetede Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin sorunları, bu sorunlara Demokrat İttifak’ın çözüm önerileri yer alacak. 8 sayfadan oluşan Afyon’un Sesi gazetesine vatandaşlar, www.afyonunsesi.com internet adresinden de ulaşabiliyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme