Demokrat Parti'ye oy istemek daha kolay

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Karacak, 'DP’ye oy istemek diğer partilerden daha kolay. Çünkü herkesin geçmişinde DP var' dedi Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Karacak, Türk-İş Sendikası ve Demiryol-İş Sendikası Şubeleri Başkanı Muharrem Uslu makamında ziyaret etti. Uslu Karacak ve beraberindeki heyeti yemekle karşıladı.BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZSendikaya olan ziyaretinin özel olduğunu ifade [&hellip]

Demokrat Parti’ye oy istemek daha kolay

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Karacak, “DP’ye oy istemek diğer partilerden daha kolay. Çünkü herkesin geçmişinde DP var” dedi

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Karacak, Türk-İş Sendikası ve Demiryol-İş Sendikası Şubeleri Başkanı Muharrem Uslu makamında ziyaret etti. Uslu Karacak ve beraberindeki heyeti yemekle karşıladı.
BİRLİKTE
MÜCADELE EDECEĞİZ
Sendikaya olan ziyaretinin özel olduğunu ifade eden Karacak, “Aranızdan bir kardeşiniz yola çıkıyor. Allah bana bu görevi nasip ederse kardeşlerimle birlikte mücadele edeceğim. Sizlerin aranızdan çıktım ve yıllarca belediyecilik yaptım. Barut başkanla çalışırken bile görevlerimizi yerine getirdik, çalıştık, çabaladık, eğer başa gelirsem, Allah nasip ederse kalan işlerimizi de birlikte başaracağız” dedi.
AFYON’LU LİDER: UYSAL
Afyonkarahisar’ın kendi içinden bir lider çıkarttığını ifade eden Uslu, “Afyon’un kesinlikle buna hassasiyet göstereceğini ve göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye siyasetinde sağ siyasetin ortasındaki boşluğu Gültekin Uysal Beyin kapacağını düşünüyorum. Bunun içinde başlangıç Afyon’dan olması için gereken desteği vereceğimizden emin olabilirsiniz. DP geleceğin tek partisi, bu dönemde kıvılcımlanan ateşi yakmak, iyi üretmek lazım” dedi.
DEMOKRAT PARTİ PARLAYACAK
Uslu’ya iyi dileklerinden dolayı teşekkür eden Karacak, “DP’nin parlayacağına inanıyorum. DP’ye oy istemek diğer partilerden daha kolay. Çünkü herkesin geçmişinde DP var. Siyaset mübarek bir iş, bu süreç de siyasetin daha iyi anlaşılmasına vesile olacaktır. Milletimiz siyasetten daha iyi yararlanacak, insanları bu demokratik zemine çağırmak daha kolay olacaktır” diye konuştu.
TAŞERON İŞÇİNİN
AKIBETİ BELLİ DEĞİL
Türk-iş Sendikası ziyareti sırasında sendikacıların sorunlarını dinleyen DP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Karacak, “İşçilerimiz bizim alın akımızdır. Alnındaki teri kurumadan hakkının verilmesi gerekirken emektar kardeşlerimizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Burhanettin Çoban döneminde işçilerimizin üzerinde inanılmaz bir baskı kuruldu. Şu anda belediyede bin 600 civarında çalıştırılan işçimiz var. Bunlardan sadece 130 tanesi kadrolu geri kalan bin 470 civarındaki işçinin akıbeti belli değil. Taşeron işçi olarak çalışıyorlar ve sendikalı değiller. dolayısıyla haklarının korunmasında bahsedemiyoruz bile. Bende sendikacılık yaptım, hallerinden anlıyorum. bizim dönemimizde bu sorunlar çözülecek, kendi halkımızla bir olmaktan bahsediyoruz. Bunun için önce kendi işçimizle biz olacağız. Haklarını yedirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

HALK MUHTAÇ HALDE

Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya’yı makamında ziyaret eden Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Karacak, yerel tarım kalkınma projesinden bahsetti.
Karacak, “Halkın çocuğunu muhtaç hale getirdik. Büyük ihaleler, büyük insanlar var ve devlet insanları bu hale getirdi. Bu sayede de partiler rant elde etti. Ziraat Odası Başkanlığı 2000 yılında kuruldu ve iktidara, eski kurulan partilere rant oldu” dedi.

BEDESTEN’E ZİYARET

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Karacak, Bedesten Çarşısı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Bakmadan Geçme