Demokrat Parti’nin İscehisar Adayı Belli Oldu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal kendi memleketindeki Belediye Başkan adayını ilan etti

Afyonkarahisarlı Gültekin Uysal’ın Genel Başkanı olduğu Demokrat Parti’nin İscehisar’daki Belediye Başkan adayı belli oldu.

Haber

Demokrat Parti bu yıl İscehisar Belediye Başkanlığı seçimine Osman Çelebi’nin adaylığında katılacak. Son yapılan yerel seçimlerde Demokrat Parti’den İscehisar Belediye Başkan adayı olan Ahmet Şahin İscehisar Belediye Başkanı seçilmişti. Ahmet Şahin ilerleyen süreç içerisinde DP’den AK Parti’ye geçmiş bu durum İscehisar’da büyük tartışmalara neden olmuştu.

Haber

İscehisar Belediye Başkan adaylarını ilan eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Baba ocağımız Afyonkarahisar-İscehisardaydık; Belediye Başkan Adayımızın tanıtım programına katıldık ve Belediye Meclis üyemiz Sn. Osman Çelebi’yi ilan ettik. On yıllardır desteğini, duasını esirgemeyen hemşehrilerimizin daha güzel yarınları için tüm mücadele arkadaşlarımızla, geçmişten bugüne bayrağı taşıyan büyüklerimizle ve heyecanı yarınlara taşıyacak inançlı kadrolarımızla büyük bir coşku içindeyiz. İlçe Başkanımız Yıldırım Mercan ve Belediye Başkan Adayımız Osman Çelebi’nin şahsında tüm demokratlara hem teşekkür ediyorum hem başarı dileklerimi paylaşıyorum. Allah yolumuzu açık etsin.”

Haber

Bakmadan Geçme