• Haberler
  • Genel
  • Demokrat Parti'den İhsanoğlu'na destek – Kocatepe Gazetesi

Demokrat Parti'den İhsanoğlu'na destek – Kocatepe Gazetesi

Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek verdiklerini belirtti Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçilmesinin Türkiye için yararlı olacağını düşündüğünü belirtti. Şensoy, 'Mübarek Ramazan ayının ardından yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi milletimize hayırlı olsun. Türk Milleti'nin namusunu koruyamayanlar Cumhurbaşkanlığı'na soyunmuş durumdalar. Nereden nereye geldik' dedi. MİLLET KARARI VERECEKŞensoy, [&hellip]

Demokrat Parti’den İhsanoğlu’na destek

Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verdiklerini belirtti

Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçilmesinin Türkiye için yararlı olacağını düşündüğünü belirtti. Şensoy, “Mübarek Ramazan ayının ardından yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi milletimize hayırlı olsun. Türk Milleti’nin namusunu koruyamayanlar Cumhurbaşkanlığı’na soyunmuş durumdalar. Nereden nereye geldik” dedi.
MİLLET KARARI VERECEK
Şensoy, Türk Milleti’nin kendisine ve bayrağına sahip çıkacak bir aday istediğini belirterek “Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, bir partinin ön ya da arka bahçesinden değil, milletin has bahçesinden çıkmış bir adaydır. Sayın İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde destekleyeceğiz. Milletin bayrağına sahip çıkacak bir Cumhurbaşkanı seçilecektir. Seçimlerde parlamenter rejime devam mı edeceğiz, başka bir sisteme geçiş mi yapacağız? Bunun kararı verilecektir” diye konuştu.
KUYUMCU TİTİZLİĞİ
Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel ise, Cumhurbaşkanlığı seçiminde “kuyumcu” titizliği göstereceklerini aktardı. Şenel, “Eklemeddin İhsanoğlu’nu biliyoruz. Biz değerlendirmemizi yapacağız. İstiyoruz ki özünü, ruhunu bu milletten alması lazım. Milli ve manevi değerlerimize sahip olması lazım. Müslüman alemini yakından tanıması lazım. İslam Dünyası için adım atması lazım. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimini kuyumcu titizliğiyle işleyeceğiz. Bir kuyumcuya altın geldiği zaman ‘Bu nereden geldi’ demez. Bakar ayarına, ayarı tutarsa parasını verir. Altın, iyi bir kişiden gelmiştir. O altının ayarı bozuksa kuyumcu satın almaz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme