• Haberler
  • Genel
  • 'Demokrasi Şöleni' Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

'Demokrasi Şöleni' Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

'Demokrasi Şöleni Uluslararası Karma Sergi Afyon Lisesi Konferans Salonu Sergi salonunda açıldı Sergi açılışında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hikmet Tuncer ve Gürbüz Bıdık, Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Levent Mercin, [&hellip]

“Demokrasi Şöleni” Afyon’da

“Demokrasi Şöleni Uluslararası Karma Sergi Afyon Lisesi Konferans Salonu Sergi salonunda açıldı

Sergi açılışında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hikmet Tuncer ve Gürbüz Bıdık, Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Levent Mercin, okul müdürleri, daire amirleri, akademisyenler, sanatçılar, basın mensupları, öğrenciler, ebeveynler ve sanatseverler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Levent Mercin, projenin genel anlamda Türkiye’nin yedi bölgesi ve 81 ilini kapsadığını belirtti. Mercin, “Projede hedeflenen iller Türkiye’nin tüm illeri olmakla beraber, projenin süresi dikkate alınarak sadece sergilerin düzenleneceği iller Türkiye’nin Akdeniz bölgesinde Mersin, Karadeniz bölgesinde Samsun, İç Anadolu Bölgesinde Ankara ve Konya, Doğu Anadolu Bölgesinde Erzurum, Marmara Bölgesinde İstanbul, Ege Bölgesinde Manisa ve Kütahya, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ise Gaziantep ile sınırlandırılmıştır. Sergi faaliyetlerinin gerçekleştirileceği iller coğrafi, demografik ve sosyo-ekonomik kriter göz önünde bulundurularak seçilmiştir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme