Demokrasi için yarışta fayda var

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Balkanlıoğlu, seçimlerde adil bir yarışın olması hâlinde demokrasinin yaşandığını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın yeni Yönetim Kurulu üyeleri, nezaket ziyareti turuna çıktı. MHP Merkez İlçe yönetimi, bu kapsamda Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Afyonkarahisar [&hellip]

Demokrasi için yarışta fayda var

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Balkanlıoğlu, seçimlerde adil bir yarışın olması hâlinde demokrasinin yaşandığını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın yeni Yönetim Kurulu üyeleri, nezaket ziyareti turuna çıktı. MHP Merkez İlçe yönetimi, bu kapsamda Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu da ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, seçimlerin demokrasi için çok önemli olduğunun altını çizdi. Balkanlıoğlu, “Sınıf seçimlerinden belediye seçimlerine kadar adil ve yarışmayla olmasında fayda var. Aksi halde demokrasinin tam yerleşip benimsenmesine zemin hazırlanmamış oluyor. Demokrasiyi zaman içinde yerleştireceğiz” dedi. Balkanlıoğlu, siyasi partilerin kanunlara uygun olan taleplerine açık olduklarını kaydetti.
Demokratik
olgunluk yaşandı
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı da yaptıkları seçimde bir demokrasi şöleninin yaşandığını, iki adayın birbiriyle Afyonkarahisar’a hizmet için yarıştığını söyledi. Yağcı, seçim sonrası ise büyük bir olgunluk atmosferinin hâkim olduğunu söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme