Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demmer, İtalya’da tam not aldı

Türkiye’nin önde gelen mermer

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketlerinden Demmer Mermer, geçtiğimiz günlerde İtalya’da gerçekleşen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı’na katıldı. Dolamit ürününü fuar kapsamda ilk kez görücüye çıkaran Demmer, sektör profesyonellerinden tam not aldı

Demmer Mermer, geçtiğimiz günlerde İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı’na katılarak birbirinden farklı doğal taşlarını ziyaretçileriyle buluşturdu.
DOLAMİT ÜRÜNÜ İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Sektörün en büyük fuarlarından biri olan ve 80.845 m2’lik alanda gerçekleşen Marmomac Fuarı’nda Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez görücüye çıkardı. Fuar kapsamında işlenmiş ve blok doğal taşları sektör profesyonellerin beğenisine sunan Demmer Mermer, Gri Emperador ve Denizli Traverten ürünleriyle Türk doğal taş sektörünün gücünü de ortaya koydu. Demmer Mermer, Türkiye’nin farklı bölgesindeki üç mermer fabrikası ve sekiz aktif ocağıyla doğal zenginlikleri Türkiye’nin yanı sıra dünyanın farklı noktalarına gönderiyor.
“İTALYA PAZARINDAN PAY ALMAK İÇİN ÇALIŞTIK”
Sektörün önemli temsilcisi olarak İtalya pazarından pay almak için çalıştıklarını dile getiren Demmer Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, ”Demmer olarak oldukça yoğun bir fuar geçirdik. Sektörün en önemli buluşma platformu olan Marmomac, bizim için önemli bir fuar. Aslına bakarsanız markaların ürünleriyle boy gösterdikleri tasarım odaklı bir ortam. Böylesine önemli bir buluşma noktasından marka olarak Dolamit ürünümüzü ilk defa görücüye çıkardık. Ve çok güzel dönüşler aldık. Biz biliyoruz ki sektörde farklılaşmanın yolunu açan Ar-Ge ve inovasyon. Bu bakış açısıyla Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızı faaliyetlerimizin temeline alıyoruz. Ocaklarımızdan çıkardığımız yüksek katma değerli ürünleri ihraç ederek bir yandan dünya pazarındaki konumumuzu pekiştirmekte diğer yandan da ihracat geliriyle ülke ekonomisine önemli katkıda bulunuyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti