• Haberler
  • Genel
  • Demirspor’un Yaz Okulu başladı – Kocatepe Gazetesi

Demirspor’un Yaz Okulu başladı – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Küme’de ve diğer alt yaş kategorilerinin tamamında mücadele eden Demirspor’un Futbol Yaz Okulu çalışmaları başladı Demirspor’da Futbol Yaz Okulu çalışmaları başladı. U-13 Ligi ve U-14 Ligi’nde şampiyon olan Demirspor’un alt yapısında başarılar bitmiyor. Demirspor, son olarak U-11 Miniminikler Ligi’nde şampiyon olmuştu. Demirspor, yeni şampiyonlar yetiştirmek üzere çalışmalarına başladı. Demirspor Futbol Yaz Okulu’nda çalışmalar [&hellip]

Demirspor'un Yaz Okulu başladı

Süper Amatör Küme’de ve diğer alt yaş kategorilerinin tamamında mücadele eden Demirspor’un Futbol Yaz Okulu çalışmaları başladı

Demirspor’da Futbol Yaz Okulu çalışmaları başladı. U-13 Ligi ve U-14 Ligi’nde şampiyon olan Demirspor’un alt yapısında başarılar bitmiyor. Demirspor, son olarak U-11 Miniminikler Ligi’nde şampiyon olmuştu. Demirspor, yeni şampiyonlar yetiştirmek üzere çalışmalarına başladı. Demirspor Futbol Yaz Okulu’nda çalışmalar başladı. Demirspor Futbol Yaz Okulu’nda öne çıkan yetenekli futbolcular, Demirspor’un bünyesine dahil olacak. Demirspor’un alt yaş kategorilerinde elde ettiği başarılı sonuçların altında alt yapısına verdiği önem yatıyor.

ÜCRETSİZ BAŞVURULABİLİYOR

Demirspor, bu yaz döneminde de ücretsiz yaz okulu açarak, yetenekli futbolcuları belirlemeye çalışacak. Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu da yaz okulu ile alakalı şu açıklamada bulundu: “Demirspor olarak biz sürekli olarak alt yapımıza yeni ilaveler yapmayı düşünüyoruz. Bununla birlikte Afyonlu gençlerin bu işten ekmek yemelerini istiyoruz. Bu yaz da yine Demirspor olarak yaz okulu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kayıtlarımız ücretsiz olacak. Alt yaş gruplara verdiğimiz önem ortada. Her kategoriye katılmaya özen gösteriyoruz. Alt yapımızı sağlam tutmak istiyoruz. Bununla birlikte genç kardeşlerimizin kendilerini geliştirip, bu işten ekmek yemelerini istiyoruz. Bu nedenle de gençlerimizin en iyi şekilde futbol eğitimi almalarını arzu ediyoruz. Bu yaz döneminde tüm Afyonlu miniklere çağrıda bulunuyoruz. Demirspor’da futbol eğitimi almalarını istiyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Demirspor Futbol Yaz Okulu’na katılmak isteyen tüm gençlerimize kapılarımız sonuna kadar açık” dedi.

ÇALIŞMALARA ÇOK SAYIDA MİNİK KATILIYOR

Demirspor’un Futbol Yaz Okulu çalışmalarına çok sayıda miniğin katıldığı bildirildi. Çalışmaları minik futbolcuların aileleri de yakından takip ediyor. Kendi aralarında çift kalede maç oynayan miniklere Teknik Direktör Agah Bıyıkoğlu da taktiksel ve teorik dersler veriyor.

Haber: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme