Demirspor'da yeni dönem başladı

TCDD 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri, Demirspor'un yeni başkanı oldu. Demirspor Başkanı Âdem Sivri, yeni yönetim olarak yeni adımlar atacaklarını söyledi   TCDD 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri, Afyon Demirspor'da güçlü yönetim adına, sportif faaliyetlerde daha geniş kitlelere katkı sağlanması yolunda yeni adımlar atılması için Demirspor'un yeni Başkanı olarak göreve seçildi. 'YENİ YÖNETİM YENİ ADIMLAR [&hellip]

TCDD 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri, Demirspor’un yeni başkanı oldu. Demirspor Başkanı Âdem Sivri, yeni yönetim olarak yeni adımlar atacaklarını söyledi

TCDD 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri, Afyon Demirspor’da güçlü yönetim adına, sportif faaliyetlerde daha geniş kitlelere katkı sağlanması yolunda yeni adımlar atılması için Demirspor’un yeni Başkanı olarak göreve seçildi.
“YENİ YÖNETİM YENİ ADIMLAR ATACAK”
Yeni Yönetim Kurulunda 2. Başkan olarak Demiryol-iş Sendikası Şube Başkanı Ali Aydın da yer alıyor. TCDD 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri Başkanlığında Demirspor ilk toplantısını yapıldı. Toplantıda; Yeni sezonda yapılacak faaliyetler ve yenilikler, başarılı sporcuların kulüp bünyesinde desteklenmesi ve futbol ile beraber farklı spor dallarında da fiziki ortamın hazırlanması ve başarılı sporcular yetiştirilmesi hedefleri görüşüldü.
Sivri yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “TCDD 165 yıllık köklü bir kuruluştur. Afyonkarahisar’da 1942 yılında sporda da öncülük ederek Türkiye’nin en köklü ve güzide spor kulüplerinden biri olan Afyon Demirspor kurulmuştur. Afyonkarahisar’da çeşitli spor faaliyetlerine katılarak gençlerimizin ruhsal, bedensel ve sosyo-kültürel yönlerden gelişerek, değişmelerine önemli katkılar sağlamıştır. Bunun yanı sıra sporculara istihdam oluşturan bir spor kulübü haline gelmiştir. İnşallah bundan sonra da sportif faaliyetlerde daha geniş kitlelere katkı sağlanması yolunda yeni adımlar atacağız.”
“ÂĞAH BIYIKOĞLU’NUN
BÜYÜK KATKISI VAR”
Demirspor 2. Başkanı Ali Aydın da, Süper Amatör ligde her yıl ilk sıraları zorlayan Demirspor futbol takımı ve diğer yaş gruplarının teknik direktörlüklerini yürüten Tecrübeli Teknik Adam Agâh Bıyıkoğlu’nun uzun süredir kulübün başarı sürecinde önemli çalışmalar yaptığını belirtti. Aydın, “Demirspor’un üretken ve dinamik bir yapıya kavuşmasında, takıma alt yapıdan genç futbolcuların kazanılmasında Agâh Bıyıkoğlu hocanın büyük katkıları vardır. Kendisi Demirspor’la özdeşleşmiştir.” dedi.
BIYIKOĞLU: BAŞARILAR
SAYMAKLA BİTMEZ
Teknik Adam Agâh Bıyıkoğlu toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “79 yıldır ilimiz sporuna hizmet veren kulübümüzün faaliyet ve başarıları saymakla bitmez. Kulübümüz özellikle son 10 yıldır futbol dalındaki U-11 ile U-19 yaş ve büyükler olmak üzere 8 kategoride başarılı sonuçlara imza atmıştır. Kulüp binamız bu başarıların somutlaşmış ifadeleri olan bronz ve gümüş kupalarla doludur.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme