• Haberler
  • Genel
  • Demirspor’da gidenler, kalanlar… – Kocatepe Gazetesi

Demirspor’da gidenler, kalanlar… – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’nin en köklü ekiplerinden birisi olan Demirspor’da yaprak dökümü başladı. Demirspor’da mücadele eden üniversiteli öğrenciler mezun olarak memleketlerine döndüler, Ali Karakaya’da takımdan ayrıldı, Emre Pancar ise Kütahya’ya yerleşti Süper Amatör Küme’nin köklü kulübü Demirspor’da yeni sezon hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor. Mavi-Lacivertli takımdan deyim yerindeyse ayrılan ayrılana. Demirspor’da oynayan üniversiteli öğrenciler mezun olarak [&hellip]

Demirspor'da gidenler, kalanlar...

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’nin en köklü ekiplerinden birisi olan Demirspor’da yaprak dökümü başladı. Demirspor’da mücadele eden üniversiteli öğrenciler mezun olarak memleketlerine döndüler, Ali Karakaya’da takımdan ayrıldı, Emre Pancar ise Kütahya’ya yerleşti

Süper Amatör Küme’nin köklü kulübü Demirspor’da yeni sezon hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor. Mavi-Lacivertli takımdan deyim yerindeyse ayrılan ayrılana. Demirspor’da oynayan üniversiteli öğrenciler mezun olarak memleketlerine döndüler, Ali Karakaya’da takımdan ayrıldı, Emre Pancar ise Kütahya’ya yerleşti. Ömer’in de takımdan ayrılmak istediği bildirildi. Demirsporlu yöneticiler, eksiklikleri yeni transferlerle ve alt yapıdaki rezerviyle doldurmakta kararlı.
“Ömer gİDEBİLİR,
ancak Ferhat kalıyor”
Demirspor’un A takımından çok sayıda futbolcu ayrıldı ya da ayrılmak üzere. Kimi işi nedeniyle, kimi okulu nedeniyle kimisi de başka takımlardan teklif gelmesi nedeniyle Mavi-Lacivertli ekiple bağlarını kopartıyor. Demirspor’un uzun süredir kaptanlığını yapan Ali Karakaya, Tınaztepe Belediyespor’la anlaşmıştı. Bir diğer kaptan Emre Pancar’ın da işi nedeniyle Kütahya’ya yerleştiği ifade edildi. Takımdan Adem ve Muhammed’in de ayrıldığı öğrenildi. Ömer’in de takımdan ayrılmak istediği ve yöneticilerle henüz bir görüşmede bulunmadığı kaydedildi. Böylece Demirspor’un as kadrosundan bir hayli eksilmeler olacak gibi görünüyor. Konuyla ilgili bilgiler veren Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu da, “Ömer’in takımdan ayrılmak istediğini bildiğini söyledi. Ferhat’in da takımdan ayrılmak istediği ya da ayrılacağı yönünde bazı haberler yazılıyor. Ferhat yeni sezonda takımımızda kalacak ve takımın kaptanlığını yapacak” açıklamasını yaptı.

“Ömer bizimle henüz görüşmedi”

Demirspor’un başarılı forveti Ömer’in de takımdan ayrılmak istediği ifade edildi. Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, Ömer’in takımdan gitmek istediğini ama kendileriyle bir görüşme yapmadığını dile getirdi. Bıyıkoğlu, “Ömer takımdan ayrılacak bu mevkiyi de yine dolduracağız” dedi.

Ferhat’a yeni görev

Demirspor’un tecrübeli futbolcularından Ferhat’a da yeni görevler geliyor. Yeni sezonda takımın kaptanlığını Ferhat’ın yapacağı bildirildi. Ferhat’ın kendilerine takımda kalmak istediğini söylediğini aktaran Bıyıkoğlu, “Biz, Ferhat’tan memnunuz, yeni sezonda takım kaptanımız zaten Ferhat olacak. Takımdan ayrılmayacak” dedi.

“Antrenör arkadaşlarımızla irtibat halindeyiz”

Demirspor Teknik Direktörü Agah bıyıkoğlu, başka illerden antrenörlerin kendisini aradığını ve Afyon’a okumak için gelecek futbolculara kulüp bulmalarını istediklerini söyledi. Kendilerinin de bu futbolculardan faydalanmak istediklerini dile getiren Bıyıkoğlu şöyle konuştu: “Bu yıl öğrencilerimiz mezun oldu. Adem ile Muhammet gitti, Emre Kütahya’ya yerleşti. Ali de gitti. Bu eksiklikleri de dolduracağız. Takıma gelmek için futbolcular müracaat ediyorlar. Biz de takımın eksiklerini dolduracak 3-4 futbolcu transfer edeceğiz. Ünversite sınavının sonuçları belli oldu. Antrenörler telefon açıyorlar. Bu antrenörler talebelerine kulüp bulmamızı istiyorlar. Bunların arasından da bize faydalı olacakları seçeceğiz. Yeni gelecek öğrenci arkadaşlarımızdan da yararlanacağız.”

“Alt yapımız sağlam”

Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, yeni sezonda alt yapıdan da faydalanacaklarını kaydetti. Alt yapıda oynayan bazı futbolcuların A takıma alınacağını ifade eden Bıyıkoğlu, “Alt yapımız sağlam. Zaten bizim amacımız alt yapımızdaki futbolcularımızın deneyim kazanması ve a takıma aktarılmaları. Biz de bunu yapacağız. Yeni sezonda sıkıntı çekmeyeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme