• Haberler
  • Genel
  • ‘Demirspor Futbol Okulu’ çalışmalarına devam ediyor

‘Demirspor Futbol Okulu’ çalışmalarına devam ediyor

http://m.kocatepegazetesi.com/

Öğrencilerin tatile girmesiyle birlikte yaz dönemi için birer birer futbol okulları açılıyor. Demirspor Futbol Okulu da 15 günden bu yana yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor

Afyonkarahisar Demirspor Futbol Okulu, Teknik Direktör Agah Bıyıkoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Haftanın 4 günü öğrenciler, deneyimli teknik direktör Agah Bıyıkoğlu’ndan futboluğun inceliklerini öğrenip iyi birer futbolcu olmak için çalışıyorlar. 1996-2001 yılları arası doğumlu gençlerin yer aldığı çalışmalar bir hayli renkli geçiyor. Toprak Mahsulleri yanında bulunan Demirspor’un kendi çalışma sahasında yapılan antrenmanlarda minikler hocalarının nezaretinde en iyi şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 15 gün önce başlayan çalışmalara miniklerin ilgisi birhayli yoğun.
Ücret almadan miniklere futbol
eğitimi veriliyor
Demirspor Futbol Okulu’nun diğer futbol okullarından ayrılan yönü ise gençlerden herhangi bir ücret talep etmemesi. Dahası malzemesi handikap şikayet yeterli olmayan miniklere malzeme desteği de çıkılıyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, “15 gündür Demirspor Futbol Okulu’nda gençlerimize futbol dersleri veriyoruz. Haftanın 4 günü çalışma yapı-yoruz. 4 değişik yaş grubunda düzenlediğimiz çalışmalar çok güzel bir şekilde devam ediyor. Buradan yetişecek futbolcular, Demirspor, Afyonkarahisarspor ve diğer kulüplere dahil olacaklar. Bizim futbol okulumuz herkese açık. Amacımız ülkemiz futboluna, centilmen, nitelikli ve başarılı futbolcuların yetişmesini sağlamak. Futbol okulumuza katılmak isteyen tüm gençleri bekliyoruz. Bizim futbol okulumuza katılmak için hiçbir ön şart yok. Maddi hiç bir beklentimiz yok. Hiçbir ücret ödemeden gençlerimiz futbol okulumuza katılabilecekler. Malzemesi olmayan öğrencilerimize malzeme desteği de çıkacağız. Bizim tek isteğimiz Afyonkarahisar futbolunu ileriye taşıyacak nitelikli futbolcuların yetişmesi. Herkesi Demirspor Futbol okuluna bekliyoruz. Futbol çalışmalarımızı Cumartesi, Pazar, Salı ve Perşembe günleri sabah saat 9.30’da Demirspor’un Toprak Mahsulleri Ofisi’nin yanında bulunan çalışma sahasında yapıyoruz. Bize katılmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme