Demirspor, Emirdağ’ı rahat geçti: 3-0

U-13 Ligi’nin ilk haftasının kritik karşılaşmasında Demirspor ile Emirdağspor kozlarını paylaştı. Demirspor, güçlü rakibini 3-0’la geçerek lige üç puanla ‘merhaba’ dedi. U-13 Ligi, bu hafta oynanması gereken ancak sadece iki tanesi oynanabilen karşılaşmalarla başladı. İlk maç Köy Hizmetlerispor ile İscehisarspor arasında oynandı. Bu maçı Köy Hizmetlerispor, 5-2 kazanarak bileğinin hakkıyla ilk haftayı puanla kapattı. Aynı [&hellip]

Demirspor, Emirdağ'ı rahat geçti: 3-0

U-13 Ligi’nin ilk haftasının kritik karşılaşmasında Demirspor ile Emirdağspor kozlarını paylaştı. Demirspor, güçlü rakibini 3-0’la geçerek lige üç puanla ‘merhaba’ dedi.

U-13 Ligi, bu hafta oynanması gereken ancak sadece iki tanesi oynanabilen karşılaşmalarla başladı. İlk maç Köy Hizmetlerispor ile İscehisarspor arasında oynandı. Bu maçı Köy Hizmetlerispor, 5-2 kazanarak bileğinin hakkıyla ilk haftayı puanla kapattı. Aynı gün oynanması gereken diğer 5 maç takımların maçlara gelmemesi nedeniyle oynanamadı. Günün bir diğer önemli maçı Emirdağspor ile Demirspor arasında oynandı. İki güçlü ekibin karşılaşmasında sahadan sevinerek ayrılan taraf Demirspor oldu. Emirdağspor karşısında iyi bir oyun çıkartan Demirspor’un minik futbolcuları, Furkan, Burak ve Refik Can’ın ayağından 3 gol bularak rakiplerini 3-0 yenmeyi başardılar.

Bakmadan Geçme