• Haberler
  • Genel
  • Demirsoy’a veda yemeği düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Demirsoy’a veda yemeği düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Hakkı Demirsoy'un Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na Müşavir olarak atanması sebebiyle Afyonkarahisar'dan ayrılmadan önce Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun katılımıyla bir veda yemeği düzenlendi Korel Termal Otel'de gerçekleştirilen veda yemeğine, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Müdürleri ve [&hellip]

Demirsoy'a veda yemeği düzenlendi

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Hakkı Demirsoy’un Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na Müşavir olarak atanması sebebiyle Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun katılımıyla bir veda yemeği düzenlendi

Korel Termal Otel’de gerçekleştirilen veda yemeğine, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Müdürleri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldılar.
Gecede konuşan ve veda yemeğine katılan herkese teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görevini tamamlayan İbrahim Hakkı Demirsoy, Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nde mühendis olarak görev yaparken engin bilgi, beceri ve dürüstlüğü sayesinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine kadar yükseldi. Buradan da Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na Müşavir olarak atanan İbrahim Hakkı Demirsoy’a, Afyonkarahisar’daki üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Vali Balkanlıoğlu konuşmasından sonra Afyonkarahisar için yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Hakkı Demirsoy’a teşekkür belgesi ile hediyesini verdi.
Yemekten sonra Vali İrfan Balkanlıoğlu ve protokol üyeleri ile vedalaşan Demirsoy, beni bugün yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme