• Haberler
  • Genel
  • Demirkırkan'dan ağır eleştiri – Kocatepe Gazetesi

Demirkırkan'dan ağır eleştiri – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'yı sert bir dille eleştirdi Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'nın 'kent bilimci' ünvanını kullanmasını eleştirdi. Demirkırkan, 'MHP'de Belediye Başkan Adayı'nın mesleğinden başlayan, daha seçilmeden insanları kandırmaya yönelik birtakım bilgilendirmeler olduğunu görüyoruz. [&hellip]

Demirkırkan’dan ağır eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’yı sert bir dille eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın “kent bilimci” ünvanını kullanmasını eleştirdi. Demirkırkan, “MHP’de Belediye Başkan Adayı’nın mesleğinden başlayan, daha seçilmeden insanları kandırmaya yönelik birtakım bilgilendirmeler olduğunu görüyoruz. Kent Bilimci ünvanıyla başlayan, gerçekte böyle bir şeyin olmadığını bildiğimiz, ilan tahtalarında bunun boy boy kullanıldığını görüyoruz. Daha seçilmeden birtakım aldatmacaların içine giren insanların Allah muhafaza seçildikten sonra neler yapabileceğini ben sizlerin insafına bırakıyorum” dedi.
BİZ HESAP VERİYORSAK…
Basın mensuplarını da eleştiren Demirkırkan, “Gerek yazılı ve sözlü medyada, gerek ulusal medyada da anketler var. Gerçek bir anket yaptırmazsanız yönlendirmek kolaydır. Bunu yazan basın mensupları arkadaşlarımız da var. Biz bu seçimden sonra nasıl ki siyasetçi olarak hesap vereceksek basın mensubu arkadaşlarımız da bu güvenilirliği sağlamadıkları sürece seçimden sonra kendilerini sorgulamak zorunda olacaktır. Bugün yazdıkları her şey Nisan ayı itibariyle karşılarına çıkacaktır” şeklinde konuştu.
GENEL SEÇİMLERE
GÖRE OY FARKI NEDİR?
Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli bir seçenek olduğunu aktaran Demirkırkan, şöyle devam etti:
“Siyaset bir algı yönetimi. Bu algı yönetiminin içinde de bir taraf algı yönetiminin içinde de bir taraf algıyı daha iyi yönetip insanları kendine çekmeyi becerebiliyor. Biz Afyonkarahisar CHP teşkilatı olarak algıyı iyi yönetemediğimizi düşünüyorum. Genel basında, kanallarda, bize gelen duyumlarda MHP’nin hep çok önde olduğu, CHP’nin ilerisinde olduği gibi bir algı var. Algı, duygu ve düşüncelerin reklam ve promosyon ile insanlara empoze edilmesi. 1980 yılından bu yana Afyon’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin çıkardığı milletvekili sayısı 5, CHP ve SHP’nin çıkardığı milletvekili sayısı 6. 2011 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin aldığı merkezdeki oy 15 bin 500. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 18 bin 200. 3000 oyluk bir fark var. Bu da yüzde 1-2’lik fark var. Bu, bir kişinin konuşmasıyla değişecek bir farktır. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı, İlçe Başkanı, Milletvekili, Belediye Başkan Adayımızla birlikte 1 yıldan bu yana bu çalışmayı sürdürüyoruz. Biz Afyonkarahisar’da bu seçimi kazanacağımızı düşünüyoruz. Burhanettin Çoban, kendisi benim oyum 200-300’ü geçmez dedi. MHP ile bizim adayımız arasında çok fark olmadığını, aksine biz MHP’nin önünde olacağımızı düşünüyoruz. Bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi gerçek bir alternatiftir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

25 bin kişinin 11 bini polisti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı açıkhava toplantısının polis kayıtlarına göre 20-25 bin kişi olduğunu belirtti. Toptaş, “AKP mitinginin polis kayıtlarına göre 20-25 bin dolaylarında olduğu ortada. Bunun 11 bin tanesi polis. O kadar çok polisimiz olmadığı için bir eksiklik olabilir. Devlet memurlarının getirildiğini biliyoruz. Biz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingine halkı çağırdık, halk gelecek” dedi.

Bakmadan Geçme