• Haberler
  • Siyaset
  • Demirkırkan ziyaretlere Şuhut'tan başladı – Kocatepe Gazetesi

Demirkırkan ziyaretlere Şuhut'tan başladı – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Dr. M. Kemal Demirkırkan, ziyaretleri vesilesiyle ülkenin en çalışkan, en vefakâr insanlarıyla bir araya geldiğini söyledi.Ziyaretlerde köy insanının sorunlarını dinleyip, beklentilerini not aldıklarını belirten Demirkırkan, ' Çözümü birlikte üretebilmek adına notlarımızı aldık. 25 Haziran sabahı aydınlık bir Türkiye'ye uyanacağımıza yürekten inanıyorum. 16 yıldan beri tek başına iktidar olan bir partinin [&hellip]

CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Dr. M. Kemal Demirkırkan, ziyaretleri vesilesiyle ülkenin en çalışkan, en vefakâr insanlarıyla bir araya geldiğini söyledi.
Ziyaretlerde köy insanının sorunlarını dinleyip, beklentilerini not aldıklarını belirten Demirkırkan, “ Çözümü birlikte üretebilmek adına notlarımızı aldık. 25 Haziran sabahı aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağımıza yürekten inanıyorum. 16 yıldan beri tek başına iktidar olan bir partinin bugüne kadar yaptıklarına baktığımızda ekonominin, refahın, dış politikamızın, huzurumuzun sürekli olarak daha kötüye gittiğini görüyoruz. Köylümüz tarlasını ekmeye korkuyor. Ya kiraya veriyor ya da ekmiyor. Sattığı ürün mazotun, gübrenin parasını karşılamıyor. Bu kötüye gidişin duracağı gün 24 Haziran’dır. 25 Haziran sabahında güzel ve aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağız. Biz inandık, sizler de bize güç verin birlikte başaralım” dedi.

Bakmadan Geçme