Demirkırkan: Kent Konseyi'ne katkı sağlarız

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, Kent Konseyi'ni ziyaret etti. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir'i makamında ziyaret etti.Gündeme ilişkin karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Kent Konseyi'nin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini bildirerek çalışmalara her zaman katkıda bulunabileceklerini ifade etti.Kent Konseyi olarak [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, Kent Konseyi’ni ziyaret etti. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir’i makamında ziyaret etti.
Gündeme ilişkin karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Kent Konseyi’nin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini bildirerek çalışmalara her zaman katkıda bulunabileceklerini ifade etti.
Kent Konseyi olarak Afyonkarahisar’ın gelişimi için güzel çalışmalara imza attıklarını belirten M. Emin Birliktir; Cumhuriyet Halk Partisi’nin destek, görüş ve önerilerini dikkate aldıklarını söyleyerek ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Bakmadan Geçme