• Haberler
  • Siyaset
  • Demirkırkan: Kazanan “hayır” oylarıdır – Kocatepe Gazetesi

Demirkırkan: Kazanan “hayır” oylarıdır – Kocatepe Gazetesi

CHP Çay İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıya CHP İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Çay Bolvadin, Emirdağ, Bayat, Şuhut, Çobanlar, Sultandağı ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “Burada yapılacak toplantı, söylenecek her söz sonraki seçimde daha da iyi sonuç almamızı sağlayacaktır. Şimdi özeleştiri yapacağız,  varsa [&hellip]

CHP Çay İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıya CHP İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Çay Bolvadin, Emirdağ, Bayat, Şuhut, Çobanlar, Sultandağı ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “Burada yapılacak toplantı, söylenecek her söz sonraki seçimde daha da iyi sonuç almamızı sağlayacaktır. Şimdi özeleştiri yapacağız,  varsa eksiklerimizi bulacağız ki yarın vatandaşlarımızdan daha çok oy alabilelim. Hile ve oy çalınarak alınan yüzde 51’in hiç bir önemi yoktur. Bu seçimin galibi hayırdır” dedi.
Demirkırkan, şöyle devam etti:
“Bu gerçeği YSK tescil edemedi ancak konuyu edoğrudan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) ve ardından BM İnsan Hakları Komitesi’ne götüreceğiz. CHP’nin yurtdışında ne işi var diyenlere sesleniyoru: YSK nın verdiği kararının hukuka aykırılığı uluslararası hukuk açısından da tespit edilecektir. Hayıra katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme