• Haberler
  • Genel
  • Demirkırkan: Afyonluları kandırıyorlar – Kocatepe Gazetesi

Demirkırkan: Afyonluları kandırıyorlar – Kocatepe Gazetesi

Ankara-İzmir otoyolu güzergahı ile ilgili projelerine karşılık Karayolları Genel Müdürlüğü’nden olumsuz cevap aldıklarını açkılayan CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, iktidarın Afyonluları kandırdığını söyledi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, partide düzenlediği basın toplantısında Ankara-İzmir otoyolu güzergahı ile ilgili hazırladıkları proje başvuru doğrultusunda Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yazı geldiğini [&hellip]

Demirkırkan: Afyonluları kandırıyorlar

Ankara-İzmir otoyolu güzergahı ile ilgili projelerine karşılık Karayolları Genel Müdürlüğü’nden olumsuz cevap aldıklarını açkılayan CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, iktidarın Afyonluları kandırdığını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, partide düzenlediği basın toplantısında Ankara-İzmir otoyolu güzergahı ile ilgili hazırladıkları proje başvuru doğrultusunda Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yazı geldiğini açıkladı.
“BİZ OTOYOL KONUSUNUN TAKİPÇİSİYİZ”
CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, Ankara-İzmir otoyolu güzergahı ile ilgili proje başvurusu sonrası Karayolları Genel Müdürülğü’nden mevcut projenin yeterli olduğu açıklamasının geldiğini söyledi. Demirkırkan şöyle konuştu: “Sözkonusu proje için gerekli izinler her yerden alınmıştır. Siz bu projeyi abartıyorsunuz. Afyon’a Dumlupınar civarından bağlantı yolu sağlanacaktır. Aslında otoyol zararlıdır çünkü oto yoldan geçen araçlar cidid anlamda gaz üretmektedir. Ama bize Karayolları Genel Müdürlüğünden cevaben gelen yazının bir başka bölümünde ise Ankara-Antalya karayolu hemen Afyon’un dibinden geçiyor denilmektedir. Sonuçta oto yol İhsaniye ilçesinden by pas edilerek Antalya bağlantısı ile sağlanacak bir proje. Sayın Ulaştırma Bakanı ‘Size sormadan birşey yapamyacağız.’ demişti. Ama Karayolları Genel Müdürü açıklamasında öyle dememektedir. Bu iş bitmiştir, bu güzergah belirlenmiştir, böyle olacaktır deniliyor. Afyonluları kandırıyorlar. Halen daha seçim sonucuna kadar muhtemelen oyalama taktiği güdüyorlar. Ama biz otoyol konusunun takipçisi olacağız.”
“NEDEN EGE’NİN
PARLAYAN YILDIZI
OLAMIYORUZ?”
Kemal Demirkırkan, siyasi iktidarın milletvekili genel seçimlerinde 5 milletvekili çıkarma tezi bulunduğunu kaydettti. Afyonkarahisar’da ki son durumu başlıklar halinde sıralayan Demirkırkan şunları söyledi: “Genel seçimde 5 milletvekili çıkarma söylemi ile iktidar gündeme yansımaktadır. Ancak il nüfusunun nasıl gerilediği, 7 milletvekili sayısının nasıl 5’e düştüğünü 90 bine ulaşan icra dosya sayısı ile 6. İcra Dairesinin açıldığını göz ardı etmemelidirler. İnsanlarımızın borçlarını ödeyebilmek için böbreklerini sattıklarını, kredi kartı borcunu ödeyebilmek için çekilen sıkıntılar herkesin malumudur. Şeker Fabrikasının kapatılma aşamasında olduğunu, Askeri Fabrikanın başka bir yere taşınacağı, ihracaat rakamlarının neden gerilediği ve en önemlisi ‘Ege’nin Parlayan Yıldızı’ olmayı neden beceremediğimizi açıkladıktan sonra genel seçimlerde nasıl 5 milletvekili çıkaracaklarını anlatsınlar.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme