• Haberler
  • Spor
  • Demirkale'den yeni sezon mesajı – Kocatepe Gazetesi

Demirkale'den yeni sezon mesajı – Kocatepe Gazetesi

2016-17 basketbol sezonu öncesinde mesaj yayınlayan Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi ve İl Hakem Kurulu Başkanı Feyzullah Demirkale, basketbola gönül veren herkesle birlikte başlayacak olan yeni sezonun heyecanı yaşadığı belirtti. Demirkale, 'Afyonkarahisar Basketbol ailesi olarak Federasyonumuzun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün, kulüplerimizin, antrenörlerimiz, sporcularımız, hakemlerimiz ve Afyonkarahisarlı basketbol severlerimizle birlikte yeni bir sezona başlayacak [&hellip]

2016-17 basketbol sezonu öncesinde mesaj yayınlayan Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi ve İl Hakem Kurulu Başkanı Feyzullah Demirkale, basketbola gönül veren herkesle birlikte başlayacak olan yeni sezonun heyecanı yaşadığı belirtti. Demirkale, “Afyonkarahisar Basketbol ailesi olarak Federasyonumuzun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün, kulüplerimizin, antrenörlerimiz, sporcularımız, hakemlerimiz ve Afyonkarahisarlı basketbol severlerimizle birlikte yeni bir sezona başlayacak olmanın heyecanı içindeyiz. Parkelerde başlayan ve sonsuza kadar süreceğine inandığımız basketbol dostluğumuzun 2016-17 sezonunda da aynı büyüklükte sürmesi en büyük temennimizdir. 2016-2017 sezonu içinde gerek profesyonel liglerde mücadele verecek olan gerekse de amatör liglerde mücadele edecek olan takımlarımızla olan destek ve diyaloğumuz devam edecek ve Afyonkarahisar basketbolunun gelişiminde üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle ve aynı hassasiyetle görevimize devam edeceğiz. Bu kapsamda 1. Ligde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’a ve diğer kategorilerde mücadele edecek olan bütün takımlarımıza elimizden gelen bütün desteği vererek Afyonkarahisar basketbolunun daha ileriye taşınabilmesi için gerekli bütün çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlimizi başarılı basketbol takımları ile ve bu takımlarımızda yetişmiş oyuncularımız ve üst liglerde görev yapan başarılı hakemler ile anılan bir basketbol şehri olarak anılabilmesi için var gücümüzle, Federasyonumuz, takımlarımız ve hakemlerimiz arasında bir köprü görevi görerek ve bunu severek yapacağız” dedi.
DEMİRKALE TERÖRÜ KINADI
Yayınladığı mesajın son bölümünde terörü kınayan Demirkale, “Ülkemizi bölmek ve parçalamak amacıyla faaliyet gösteren bütün terör örgütlerini kınıyor, lanetliyor, ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize ise acil şifalar temenni ediyorum. Yeni sezonun ülkemiz ve Afyonkarahisarımız için hayırlara vesile olması ümidiyle herkes için huzur dolu bir sezon diliyorum” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme