• Haberler
  • Spor
  • Demir'in rakibi Şuhut – Kocatepe Gazetesi

Demir'in rakibi Şuhut – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Demirspor ilk yarının son maçında evinde Şuhut Belediye Hisarspor'u konuk edecek. Düşme potasından uzaklaşmak isteyen Demirspor haftayı galibiyet ile tamamlayarak puanını 12'ye çıkarmak istiyor. Haftalardır oynadığı iyi ve diri oyunla rakiplerinin dikkatini çeken Demirspor, bu maçtan galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.ŞUHUT 3 PUANA SAHİPDeplasmanda Demirspor'a konuk olacak olan Şuhut Belediye [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor ilk yarının son maçında evinde Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk edecek. Düşme potasından uzaklaşmak isteyen Demirspor haftayı galibiyet ile tamamlayarak puanını 12’ye çıkarmak istiyor. Haftalardır oynadığı iyi ve diri oyunla rakiplerinin dikkatini çeken Demirspor, bu maçtan galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
ŞUHUT 3 PUANA SAHİP
Deplasmanda Demirspor’a konuk olacak olan Şuhut Belediye Hisarspor hanesinde bulanan 3 puana bu hafta 3 puan daha eklemek istiyor. Galibiyeti bulunmayan Şuhut, oynadığı 10 maçtan, 3 beraberlik alarak 3 puanı hanesinde bulunduruyor. Bu maçtan Şuhut’un galibiyet ile ayrılması halinde de puanı 6 olacak.

Bakmadan Geçme