Demirel'in doktoru Anadolu kadınlarını anlattı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı'nca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak 9'ncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel'in 20 yıl boyunca doktorluğunu yapan Dr. Aylin Önder Cesur'un konuşmacı olduğu 'Anadolu Kadınları ve Demirel'le ilgili anıları' başlıklı konferans düzenlendi.Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda gerçekleştirilen konferansta Anadolu kadınlarını ve 9'ncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel'le olan anılarını [&hellip]

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak 9’ncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in 20 yıl boyunca doktorluğunu yapan Dr. Aylin Önder Cesur’un konuşmacı olduğu “Anadolu Kadınları ve Demirel’le ilgili anıları” başlıklı konferans düzenlendi.
Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda gerçekleştirilen konferansta Anadolu kadınlarını ve 9’ncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’le olan anılarını anlatan Dr. Aylin Önder Cesur’un programına yoğun katılım gözlendi. Dr. Cesur’un halen daha merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz Sokakta ki köşkünde merhumla ilgili işleri yürüttüğü öğrenildi. Konferans sonrası Dr. Cesur’a plaket ve çiçek verildi. Dr. Aylin Önder Cesur, Afyon programı kapsamında Demirel’in mezun olduğu Afyon Lisesini, ismini taşıyan Süleyman Demirel Fen Lisesini ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme