Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirel’den vatandaşın ayağına hizmet

Döğer Belediye Başkanı Mehmet

Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel koranavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan 75 yaşındaki vatandaşın emekli maaşını ATM’den çekerek evinde teslim etti

 

İhsaniye İlçesi’ne bağlı Döğer Beldesi sakinlerinden 75 yaşındaki Recep Uygun, Belediye Başkanı Mehmet Demirel’i telefonla arayarak emekli maaşını bankadan çekmesini istedi. Uygun’un talebini yerine getiren Demirel, Uygun’un maaş kartını alarak ATM’den maaşını çekerek elden teslim etti.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında kendisinin ve belediye ekiplerinin sürekli sahada olduğunu belirten Başkan Demirel, “Ekiplerimiz, beldede belirli periyotlarda kamu kurumları, okullar, camiler, minibüsler, iş yerleri ve halkın yoğun olarak kullandığı umuma açık alanlarda özel solüsyonlarla dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Yine, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Her şeyden önce tedbir önemli. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. İnşallah, üstesinden geleceğiz.” dedi.